Στοίχημα: Ψάχνει εκδίκηση η Ισπανία U21

Στοίχημα: Ψάχνει εκδίκηση η Ισπανία U21



Κυριακή (30/06) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Κόπα Άφρικα, διεξάγεται ο τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21, ενώ παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη όλα τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυο επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το στοίχημα, όπως αναλύσεις, βαθμολογίες, προγνωστικά, στατιστικά και live score.
Ασταμάτητη η Ισπανία
Δύο χρόνια μετά τον μεταξύ τους τελικό στα γήπεδα της Πολωνίας, Ισπανία και Γερμανία διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους σε αυτόν της "Dacia Arena" για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 2019. Οι "φούριας ρόχας" δίνουν το παρών στον τελικό για τέταρτη φορά στις πέντε τελευταίες διοργανώσεις. Το 2011 και το 2013 κατέκτησαν το τρόπαιο, ενώ πριν από δύο χρόνια γνώρισαν την ήττα από την αποψινή αντίπαλό τους (1-0). Αφού πέρασε ως 1η από τον 1ο όμιλο, η Ισπανία προσπέρασε το εμπόδιο της Γαλλίας στα ημιτελικά, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς (4-1). 
Στην αντίπερα όχθη έχουμε την κάτοχο του τίτλου Γερμανία, η οποία βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης για τρίτη φορά στην ιστορία της (σ.σ. μετράει δύο κατακτήσεις). Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο 2ο όμιλο, κατακτώντας την 1η θέση αυτού με επτά βαθμούς. Στα ημιτελικά αντιμετώπισε την εντυπωσιακή Ρουμανία, επικρατώντας με μεγάλη δυσκολία με 4-2 έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Βάλντσμιντ. Θεωρούμε πως η Ισπανία θα ψάξει την εκδίκηση κόντρα στα "πάντσερ", με δεδομένη την εξαιρετική αγωνιστική πορεία της θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10. 
Με σύμμαχο την παράδοση η Λίλεστρομ
Δύσκολη αποστολή θα έχει η Τρόμσο στην έδρα της Λίλεστρομ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Νορβηγίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες κόντρα στις Βίκινγκ (2-0 εντός έδρας), Στρόμεν (1-0 εκτός έδρας) και Μπραν (1-0 εκτός έδρας). Με τους 12 βαθμούς που συγκέντρωσαν βρίσκονται στο -1 από τη σημερινή αντίπαλό τους, της οποίας επικράτησαν εννέα φορές στις δέκα τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις που έδωσαν στο "Arasen". 
Την ίδια ώρα, η πορεία της Τρόμσο είναι αντιστρόφως ανάλογη με αυτή της Λίλεστρομ. Πανηγύρισε τη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές κόντρα στις Μόλντε (2-1 εντός έδρας), Στάμπαεκ (1-0 εκτός έδρας) και Ρόζενμποργκ (1-0 εντός έδρας). Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές της σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Από την πλευρά μας θα ακολουθήσουμε την παράδοση, επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 2.08.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!