Στοίχημα: Με το Χ ημίχρονο στην Πόλη

Στοίχημα: Με το Χ ημίχρονο στην Πόλη

 Συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ χθες προστάτευσε την έδρα του κόντρα στον ποιοτικό και ανώτερο Άγιαξ, θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμη και τη νίκη, το 2-2 δεν τον «σκοτώνει», αλλά σαφώς το έργο του είναι δύσκολο στη ρεβάνς. Σειρά παίρνει απόψε ο Ολυμπιακός, που οφείλει να μείνει «όρθιος» στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην αξιόλογη, πλην όμως πρωτάρα, Μπασακσεχίρ. Προκύπτει πρόταση απ’ το ματς της Πόλης, όπως επίσης και απ’ την αναμέτρηση της Κράσνονταρ με την Πόρτο. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.  Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Δε θα ρισκάρουν
 Ξεκινάμε με το Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός. Ρίχνεται στη μάχη του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, που θέλει να μείνει «όρθιος» στην Κωνσταντινούπολη. Το εμπόδιο που λέγεται Μπασακσεχίρ δεν είναι μικρό, πρόκειται για μια ομάδα με ποιότητα σ’ όλες τις γραμμές και «δίψα» για να παίξει στην κορυφαία διοργάνωση. Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα μοιρασμένο, έστω κι αν οι Τούρκοι προσφέρονται ως μικρό φαβορί. Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε ο Ολυμπιακός, ενδεκάδα Πλζεν ετοιμάζει ο Μαρτίνς.
 Οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα αναφορικά με την ετοιμότητα τους, μιας και έχουν ήδη δύο παιχνίδια στα πόδια τους, αυτά με τη Βικτόρια Πλζεν. Ωστόσο, σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που διαθέτει όρεξη και δίψα για διάκριση, οφείλουν να είναι προσεκτικοί. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες θα ακτινογραφήσουν τον αντίπαλο. Επιλέγουμε Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.95.

Σκοράρουν στο Κράσνονταρ
 Συνεχίζουμε με το Κράσνονταρ – Πόρτο. Ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ κάνει σήμερα η Κράσνονταρ, η οποία είναι το μεγάλο αουτσάιντερ κόντρα στην Πόρτο. Πρόκειται για ένα απ’ τα πιο ξεκάθαρα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού, όπου υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Οι Πορτογάλοι έχουν μπει σε μια μεταβατική διαδικασία, ουσιαστικά «χτίζουν» κάτι καινούργιο και θα χρειαστεί χρόνος, ωστόσο είναι φαβορί για να μπουν στους ομίλους και οφείλουν να το επιβεβαιώσουν σήμερα.
 Απ’ την άλλη, η Κράσνονταρ είναι επικίνδυνη και έχει παίξει ήδη τέσσερα επίσημα ματς στο πρωτάθλημα. Έρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Ζενίτ, αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αν δε δεχόταν γκολ στις καθυστερήσεις. Οι Ρώσοι είναι πιο έτοιμοι και παίζουν εντός έδρας, θεωρούμε ότι έχουν ένα γκολ. Απ’ την άλλη, η Πόρτο διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιου είδους ματς και ασφαλώς μπορεί να σκοράρει. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.85.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός! 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!