Στοίχημα: Επιλογές από Σκανδιναβία

Στοίχημα: Επιλογές από Σκανδιναβία


Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Δευτέρας (19/08) μπορεί να μην περιλαμβάνει σε όγκο παιχνίδια του τριημέρου που μας πέρασε, ωστόσο παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και προκύπτουν επιλογές από τις χώρες της Σκανδιναβίας. Τρία αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος από τη Σουηδία και τη Δανία ξεχωρίσαμε. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια στο κουπόνι. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!



Χέλσινγκμποργκ με κάλυψη

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το Χέλσινγκμποργκ – Γκέτεμποργκ. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα, συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) και στο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι τους ηττήθηκαν 2-1 από τη Χάμαρμπι στη Στοκχόλμη. Έχουν πλησιάσει αισθητά τις επικίνδυνες θέσεις και αυτή τη στιγμή είναι στο +2 από τα μπαράζ παραμονής και στο +4 από τον απευθείας υποβιβασμό. Από την άλλη, η Γκέτεμποργκ είναι εφτά αγωνιστικές αήττητη (2-5-0), μετράει μόλις μια ήττα στις 16 πρόσφατες αναμετρήσεις της (7-8-1), γυροφέρνει όμως εδώ και κάποια παιχνίδια την ήττα και ειδικά στο τελευταίο της παιχνίδι άξιζε να χάσει από τη Φάλκενμπεργκ (1-1 εντός). Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να μπουν αποφασισμένοι για τη νίκη, θα πάρουμε όμως τις καλύψεις μας και θα ρισκάρουμε στον 1 DNB σε απόδοση 2.00.


Παίρνει αποτέλεσμα η Μπράγκε

Συνεχίζουμε με το Βάρμπεργκ – Μπράγκε. Η Βάρμπεργκ πραγματοποιεί άσχημες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, αγνοεί τη νίκη τέσσερα παιχνίδια (0-1-3) και στο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι πρωταθλήματος έμεινε στο 2-2 με τη Φρέι εντός έδρας. Αυτό το άσχημο σερί είχε ως αποτέλεσμα να την ρίξει από την κορυφή και αυτή τη στιγμή φιγουράρει στη 2η θέση μαζί με τη Γιόνσεπινγκ. Η Μπράγκε, από την άλλη, αν εξαιρεθεί η ήττα από την πρωτοπόρο Μιάλμπι (1-2), μετράει έξι νίκες από τα μέσα Ιούνη μέχρι σήμερα και οι εμφανίσεις της είναι άκρως πειστικές. Χαρακτηριστικό είναι ότι την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε 5-1 την Έστερ εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε θετικό μομέντουμ και αξίζει να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές τους. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.12.


Δεν χάνει η Χόρσενς
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Άαρχους - Χόρσενς. Κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν για την Άαρχους, αγνοεί το «τρίποντο» μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών (0-2-3) και δεν δικαιώνει τις προσδοκίες, που την ήθελαν να πραγματοποιεί μια αξιόλογη πορεία τη φετινή χρονιά. Στον αντίποδα, η Χόρσενς τρέχει ρεκόρ 2-0-3 στην αρχή του πρωταθλήματος και την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με το καθαρό 2-0 από τη Μίντιλαντ εντός έδρας. Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι οι δύο νίκες της ήρθαν εκτός έδρας. Δεν μπορεί να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί μια ομάδα που δεν έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν το άγχος των γηπεδούχων για νίκη και να φύγουν από τη Γιουτλάνδη με θετικό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε Χ2 (Δ.Ε) σε απόδοση 2.02.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!