Στοίχημα: “Τρένο” η Λίβερπουλ!

Στοίχημα: “Τρένο” η Λίβερπουλ!


Μικρό το σημερινό (02/01) πρόγραμμα, με την δράση στην Αγγλία να συνεχίζεται και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα online casino στην Ελλάδα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ασταμάτητη η Λίβερπουλ!

Στις 22:00, στο Anfield η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Οι “κόκκινοι” συνεχίζουν την τρελή πορεία τους αήττητοι με 18 νίκες και 1 ισοπαλία! Βρίσκονται 10 πόντους μπροστά από τη Λέστερ και 11 από τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο παιχνίδια λιγότερα και είναι αγκαλιά με τον τίτλο. Την Κυριακή πάντως δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν εντός έδρας της Γουλβς με 1-0. Προηγήθηκαν με το Μανέ στο 42’ και είδαν το γκολ της ισοφάρισης να ακυρώνεται για χιλιοστά μέσω VAR. Είναι 37 παιχνίδια αήττητοι στο πρωτάθλημα και 50 παιχνίδια αήττητοι στο Anfield.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανήκει στις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, αφού με 29 πόντους κατατάσσεται 8η και μόλις στο -2 από την πρώτη 5αδα. Την Κυριακή υπέκυψε στην ανωτερότητα της Μάντσεστερ Σίτι (2-0 εκτός), ενώ είχε προηγηθεί το 1-1 εντός έδρας με την Γουότφορντ. Πολύ συμπαγής ομάδα, ειδικά εκτός έδρας, σε 10 αναμετρήσεις έχει δεχθεί μόλις μία ήττα και μόλις 9 τέρματα.

Η Λίβερπουλ δεν έχει αντίπαλο φέτος στην Αγγλία, πετά από νίκη σε νίκη και αναμένεται να ξεπεράσει και το εμπόδιο των “λεπίδων”. Αφενός η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αφετέρου η αποτελεσματική εκτός έδρας άμυνα της Σέφιλντ μας οδηγούν στον άσο συνδυαστικά με το Under 4.5, σε απόδοση 1.70.



Ανοιχτό παιχνίδι στο Σουόνσι

Στις 21:45, στο Liberty Stadium, η Σουόνσι υποδέχεται την Τσάρλτον, στον αγώνα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στην Championship.
H Σουόνσι κατατάσσεται 10η με συγκομιδή 38 βαθμών και τέρματα 31-30, στο -2 από την 6αδα των playoffs. Την Κυριακή έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Μπάρνσλεϊ, ενώ είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ (3-1). Έχει δεχθεί γκολ στα 9 από τα τελευταία 11 παιχνίδια της.

Η Τσάρλτον βρίσκεται στην 19η θέση με 28 πόντους και τέρματα 34-36, στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Τη Δευτέρα ηττήθηκε στην έδρα της Ντέρμπι (2-1), ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη επί της Μπρίστολ Σίτι (3-2). Στα τέσσερα τελευταία και στα 8 από τα τελευταία 10 παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το G/G & Over.

Η τάση των ομάδων το τελευταίο διάστημα είναι ξεκάθαρη και μας οδηγεί στην επιλογή του Goal/Goal, σε απόδοση 1.80.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!