Στοίχημα: Γκολ στη Λιθουανία, ντέρμπι στην Ιταλία!

Στοίχημα: Γκολ στη Λιθουανία, ντέρμπι στην Ιταλία!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Τρίτης (28/07) έχει λίγα, αλλά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Το Betarades.gr τα διάβασε καλά και προτείνει δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Να τονιστεί, ότι οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας εντοπίζονται σε κορυφαίες αποδόσεις στην bet365

Η βασική μας πρόβλεψη έρχεται από τη Λιθουανία, και το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Εκεί, εστιάζουμε στα γκολ και όχι στο τελικό αποτέλεσμα. Αντίθετα, «καθαρό» σημείο είναι η εκτίμησή μας για το ντέρμπι της Serie A, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Νάπολι. Δύο προγνωστικά λοιπόν θα αναλύσουμε από το πρόγραμμα της Τρίτης. Πάμε να τα δούμε!

Και πάλι… θέαμα

Οι προτάσεις στοιχήματος της Τρίτης αρχίζουν από τη Λιθουανία, και την A Lyga. Είναι η μεγάλη κατηγορία της χώρας. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, η Πανεβέζις υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Βίλνιους. Οι δύο ομάδες μας συνηθίζουν σε ωραία παιχνίδια με πολλά γκολ.

Η Πανεβέζις δεν τα πάει καλά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Μοιραία, εντοπίζεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Υπερέχει βαθμολογικά μόνο της Ριτεριάι. Η πιο καλή θέση που μπορεί να τερματίσει η Πανεβέζις πλέον, είναι η τέταρτη. Έχει την χειρότερη άμυνα στη διοργάνωση, με 24 γκολ παθητικό. Αυτό δεδομένα της έχει κοστίσει στα αποτελέσματα. Επιθετικά το παλεύει, και το έδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική. Ήταν φιλότιμη η προσπάθειά της απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ηττήθηκε τελικά με 3-2, αλλά τα έδωσε όλα στο γήπεδο. Έχει χάσει ήδη δύο φορές από τη σημερινή της αντίπαλο φέτος, με 4-0 και 1-2!

Η Ζαλγκίρις Βίλνιους είναι ασφαλώς ανώτερη ομάδα και συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση, και στο -3 από την κορυφή. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες και όντας πέντε ματς αήττητη! Οι τελευταίες νίκες της ήρθαν επί Πανεβέζις, Σούντουβα και Ριτεριάι. Είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στο σημερινό ματς. Έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της, και είναι και πολύ ανώτερη ποιοτικά. Ωστόσο, οι αποδόσεις στο «διπλό» δεν εμπνέουν ούτε στο ελάχιστο. Βρίσκει με άνεση δίχτυα η Ζαλγκίρις Βίλνιους, που παίζει πολύ συγκεντρωμένα και στην άμυνα.

Ωστόσο, σήμερα οι φιλοξενούμενοι μπορούν να δεχτούν γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν παίζουν άσχημα στην επίθεση και έχουν άγνοια κινδύνου. Τα ματς των δύο ομάδων είναι συνήθως θεαματικά. Κάτι τέτοιο βλέπουμε και σήμερα με τη βοήθεια της Πανεβέζις. Πάμε με το Goal/Goal, σε απόδοση 2.20.

«Αφεντικό» στο ντέρμπι η Ίντερ

Στην Ιταλία τώρα, η Serie A οδεύει προς το τέλος της. Σήμερα ξεκινάει η 37η αγωνιστική, που είναι και η προτελευταία. Η Ίντερ λοιπόν, φιλοξενεί στις 22:45 τη Νάπολι, στο «Τζιουσέπε Μεάτσα». Εδώ, θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Η Ίντερ προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη στην έδρα της Τζένοα, με 0-3. Οι «Νερατζούρι» έπαιζαν απέναντι σε μια ομάδα που είχε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, αλλά δεν πτοήθηκαν. Έκαναν το παιχνίδι τους και έφτασαν στην άνετη επικράτηση. Έχουν και παίκτες όπως ο Λουκάκου, που κυνηγάνε τα νούμερα και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω! Ο Κόντε θέλει να δει τους παίκτες του να κερδίζουν σε αυτό το ντέρμπι, στο γήπεδό τους. Εξάλλου, υπάρχει συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ για την Ίντερ και η ομάδα πρέπει να φορμαριστεί. Τέτοια παιχνίδια, με δύσκολους αντιπάλους, είναι ιδανικά για τεστ!

Η Νάπολι με τη σειρά της, έχει στρέψει όλη την προσοχή της στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό φαίνεται και στις τελευταίες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, που είναι μια κρύο μία ζέστη. Μετά την ήττα από την Πάρμα, οι «Παρτενοπέι» κέρδισαν με 2-0 τη Σασουόλο. Σε ένα ματς, που ακυρώθηκαν τέσσερα (!) γκολ των αντιπάλων. Δεν έθελξε με την εικόνα της η Νάπολι, που έχει και σημαντικές απουσίες απόψε. Αρχικά, ο Μανωλάς τραυματίστηκε και κάνει αγώνα δρόμου για το «Καμπ Νου». Επίσης, είναι τιμωρημένος ο Μέρτενς. Σίγουρα ο Γκατούζο θέλει να αποφύγει επιπλέον απώλειες και δεν αποκλείεται οι παίκτες του να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Οι συνθήκες του αγώνα φαίνεται να ευνοούν την Ίντερ. Ούτως ή άλλως, η συνολική εικόνα των «Νερατζούρι» είναι καλύτερη φέτος. Θεωρούμε ότι θα πάρουν μια νίκη ψυχολογίας και γοήτρου, απέναντι στην πληγωμένη Νάπολι. «Άσος» σε απόδοση 2.10.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!