Στοίχημα: Το παίρνει στην κανονική διάρκεια η Μπάγερν

 

Στοίχημα: Το παίρνει στην κανονική διάρκεια η Μπάγερν

Κυριακή (23/08) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς έχουν ξεκινήσει πολλά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά κατά τη διάρκεια της σεζόν, τα βλέμματα ωστόσο συγκεντρώνει ο μεγάλος τελικός του Champions League ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Betshop.

Φαίνονται αποφασισμένοι οι Βαυαροί

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τον τελικό του Champions League, εκεί όπου η Μπάγερν προβάλλει ως το φαβορί, απέναντι στη “διψασμένη”, Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μπάγερν έχει φτάσει... περπατώντας ως το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, καθώς επικράτησε με 4-1 της Τσέλσι, διέσυρε με 2-8 την Μπαρτσελόνα, ενώ στον ημιτελικό δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στη Λυών, περνώντας με 0-3. Μοιάζει πραγματικά ασταμάτητη επιθετικά και δείχνει να έχει όλα όσα πρέπει για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Παρί από την πλευρά της πέρασε μετά κόπων και βασάνων και με αρκετή δόση τύχης από την Αταλάντα στα προημιτελικά, στον ημιτελικό κόντρα στη Λειψία όμως δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με 0-3. Η Παρί είναι σίγουρα μια άκρως επικίνδυνη ομάδα και με αρκετό ταλέντο, υπολείπεται όμως σε εμπειρία και... βάρος φανέλας κόντρα στην Μπάγερν, η οποία είναι σε τοπ φόρμα.  

Το παιχνίδι αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις, καθώς αμφότερες είναι “φωτιά” επιθετικά και διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Δίνουμε προβάδισμα όμως στους Βαυαρούς που έχουν “φάει με το κουτάλι” τέτοιου είδους παιχνίδια και θα πάμε με τη νίκη της Μπάγερν στο 90λεπτο σε απόδοση 2.15.

Έχει ροπή στο Goal/Goal η ΑΪΚ

Συνεχίζουμε με Α' Σουηδίας και την αναμέτρηση ΑΪΚ – Χέλσινμποργκ. Η ΑΪΚ διανύει μια κάκιστη σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς μετά από 16 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις 16 βαθμούς, όντας στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Αγνοεί τη νίκη στα οκτώ τελευταία (0-3-5), εσχάτως βρίσκει δίχτυα, δεν μπορεί όμως να αμυνθεί σωστά ώστε να πάρει τη νίκη και παράλληλα μια βαθμολογική ανάσα. Η Χέλσινμποργκ από την πλευρά της είναι στην τελευταία θέση, σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία, έχοντας επιβεβαιώσει το Goal/Goal στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αμφότερες παίζουν τη “ζωή” τους σήμερα, είναι δεδομένο πως θα κάνουν τα πάντα για να βρουν δίχτυα και η λογική λέει πως θα τα καταφέρουν. Επιλογή μας από το παιχνίδι το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Στο κυνήγι του τίτλου η ΜΠΑΤΕ

Ολοκληρώνουμε με Α' Λευκορωσίας και το παιχνίδι Νέμαν Γκρόντνο – Μπάτε Μπορίσοφ. Η Νέμαν διανύει μια φανταστική σεζόν για τα δεδομένα της, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση και στο -5 από την κορυφή, έχοντας όμως δυο παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρο, Σαχτιόρ. Η Μπάτε από την πλευρά της βρίσκεται “σφήνα” ανάμεσα στις δυο ομάδες με 40 βαθμούς, είναι στο -3 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο και σήμερα καλείται να αποδείξει την ανωτερότητά της και την κυριαρχία της, παρά τη δύσκολη και απαιτητική αποστολή της. Πιστεύουμε πως θα βρει τον τρόπο να αποδράσει με το τρίποντο και θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.00.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!