Έμπρακτη στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων των ΚΔΑΠ-Ερώτηση 40 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ


 Έμπρακτη στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων των ΚΔΑΠ-Ερώτηση 40 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Τη θεσμική και νομοθετική διασφάλιση των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ ζητούν με ερώτησή τους προς τους τρεις συναρμόδιους Υπουργούς (Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Εσωτερικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων), 40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από σχετική πρωτοβουλία του Βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.

Όπως επισημαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «Η υποχρηματοδότηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» οδήγησε πολλούς Δήμους στη μείωση ωρών απασχόλησης του προσωπικού ή ακόμη και στη μείωση του προσωπικού, ενέργειες οι οποίες πρέπει να ανακληθούν άμεσα έπειτα από την έκτακτη χρηματοδότηση των 10.000.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών και τις δηλώσεις  του ίδιου του Υπουργού περί μη απολύσεως κανενός εργαζομένου.

Καταθέτοντας τη σχετική ερώτηση ο κ. Τριανταφυλλίδης δήλωσε: «Οι εργαζόμενοι των ΚΔΑΠ διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαδικασία έκφρασης κοινωνικής αλληλεγγύης και για το λόγο αυτό δικαιούνται κάθε στήριξη και συμπαράταξη στον αγώνα που δίνουν καθημερινά, με πράξεις και όχι με λόγια».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!