Έκλεισαν 6 σχολεία λόγω κορωνοιού. Δείτε τις περιοχές


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, 6 σχολεία είναι κλειστά αυτή την στιγμή λόγω κορονοιού. Ενα από αυτά βρίσκεται στην Αττική, πρόκειται για το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως τις 27 Σεπτεμβρίου.Επίσης στο Γυμνάσιο Πύργου, δεν έχει κλείσει ολόκληρο το σχολείο αλλά μόνο ένα τμήμα, το Β2. 

Να σημειωθεί, ότι έως τις 18 Σεπτεμβρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας της Λήμνου, καθώς επίσης και το 7ο Δημοτικό Αλεξάνδρειας στην Ημαθία. Στη λίστα του υπουργείου αναγράφεται το σχολείο, η περιοχή και η διεύθυνση στην οποία βρίσκεται, αλλά και έως πότε θα παραμείνει κλειστό. 

Από σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, οι αποφάσεις για την αναστολή εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων ή ιδιωτικών, θα λαμβάνονται από τους οικείους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής σύστασης από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.



 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!