Δ. Καλαμαριάς: Δωρεάν ιατρικός έλεγχος παιδιών τριτέκνων-πολυτέκνων για χορήγηση πιστοποιητικού αθλητικών δραστηριοτήτων

 


Δωρεάν  ιατρικός έλεγχος  παιδιών τριτέκνων-πολυτέκνων για χορήγηση πιστοποιητικού αθλητικών δραστηριοτήτων

Μια ακόμη σημαντική δράση που ενισχύει το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Καλαμαριάς, πραγματοποιεί την ερχόμενη εβδομάδα, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης,  Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των Δύο φύλων, με στόχο να στηρίξει τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Καθώς τα περισσότερα παιδιά  ετοιμάζονται να ξεκινήσουν αυτή την περίοδο τις αθλητικές τους δραστηριότητες, κάτι εξαιρετικά ωφέλιμο για τη σωματική, κοινωνική και συναισθηματική τους ανάπτυξη, και εν όψει των σημερινών δυσκολιών,  αποφασίστηκε ο δωρεάν ιατρικός έλεγχος στα παιδιά των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, προκειμένου να τους χορηγηθεί ιατρική βεβαίωση, η οποία θα πιστοποιεί τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Ειδικότερα, την επόμενη Τετάρτη 23/9 και την Παρασκευή 25/9,   ο καρδιολόγος του δημοτικού ιατρείου  Καλαμαριάς θα μπορεί να δέχεται κατόπιν ραντεβού,  τα παιδιά ηλικίας από 6 έως 17 ετών  για ιατρικό έλεγχο, ώστε στη συνέχεια   να τους χορηγείται τη σχετική ιατρική βεβαίωση, για ασφαλή συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Γονείς αλλά και μαθητές θα πρέπει να δηλώσουν  έγκαιρα τη συμμετοχή τους, κλείνοντας ραντεβού, προκειμένου να οριστεί η ώρα προσέλευσης για τον καθένα, για λόγους αποφυγής του συγχρωτισμού.

Απαραίτητη προϋπόθεση να προσκομίζουν οι γονείς την κάρτα μέλους τριτέκνων ή πολυτέκνων ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Πληροφορίες και ραντεβού στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής,  Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας  & Ισότητας των Δύο Φύλων τηλ.  2313 314 499 και 2313 314 525.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!