Ολοκληρώνεται στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου το πρόγραμμα ΤΕΒΑ με την διάθεση βρεφικών ειδών και ειδών οικιακής χρήσης, με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας

 


ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ  ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η διάθεση (αναδιανομή υπολοίπων αποθήκης) βρεφικών ειδών και βασικών ειδών οικιακής χρήσης σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD.

Το πρόγραμμα υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 8.00 έως τη 13.00, στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαβίλη με Πυθαγόρα στον Εύοσμο.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί με την σχολαστική τήρηση  όλων   των προβλεπόμενων όρων και  οδηγιών πρόληψης, προστασίας και υγιεινής της αρμόδιας επιτροπής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας   που αφορούν την αποτροπή διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Για του λόγους αυτούς η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ-ΓΑΝΤΙΩΝ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Στους δικαιούχους θα σταλούν γραπτά μηνύματα τα οποία θα τους ενημερώνουν για τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που πρέπει να προσέλθει ο καθένας. Παρακαλούμε να τηρηθεί αυστηρά η ημερομηνία και ώρα των μηνυμάτων προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση (στην οποία να αναγράφει και το ΑΜΚΑ του δικαιούχου) με βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Αν η εξουσιοδότηση δε φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής, θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Κάθε αίτηση θα παραλάβει 1 τεμάχιο από τα εξής ΒΥΣ προϊόντα:

  1. ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ (Βάρος τεμαχίου 100ml)
  2. ΣΑΜΠΟΥΑΝ (Βάρος τεμαχίου 1,0 lt)
  3. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ Γ.Χ. (Βάρος τεμαχίου 1,0 lt)
  4. ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ (Βάρος τεμαχίου 1,0 lt)
  5. ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ (Βάρος τεμαχίου 1,0 kg)

Κάθε ωφελούμενος με βρέφος θα παραλάβει επιπλέον τα εξής ΞΗΡΑ-ΒΡΕΦΙΚΑ προϊόντα:

  1. ΚΡΕΜΑ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ -Τεμάχια 3 - Βάρος 750 γραμ.
  2. ΚΡΕΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ -Τεμάχια 4 - Βάρος 950 γραμ.
  3. ΓΑΛΑ μακράς διαρκείας - Τεμάχια 2 - Βάρος 2,0 lt

 Κάθε ωφελούμενος με βρέφος θα παραλάβει επιπλέον τα εξής ΒΥΣ-ΒΡΕΦΙΚΑ προϊόντα:

  1. ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ (1 Συσκευασία με 50 τμχ.)
  2. ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ (1 Συσκευασία με 72 τμχ.)

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2310556505-6

Υπεύθυνη προγράμματος : Ιωάννα Μαλάτου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!