Στοίχημα: Ξεσπά η Τότεναμ, άμυνες-”χωνί” στη Βιτσέντζα - τριάδα για ταμείο στο 6.96!

 


Στοίχημα: Ξεσπά η Τότεναμ, άμυνες-”χωνί” στη Βιτσέντζα - τριάδα για ταμείο στο 6.96!


Αμείωτο το στοιχηματικό ενδιαφέρον μέσα στις γιορτές, καθώς η αγωνιστική δράση στα μεγάλα ποδοσφαιρικά και μπασκετικά πρωταθλήματα συνεχίζεται ακάθεκτη. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρία δυνατά σημεία από Premier League, Serie B και Euroleague, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην Stoiximan. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 


Αντιδρά η Τότεναμ

Ξεκινάμε και σήμερα τις επιλογές μας από την Πρέμιερ Λιγκ. Στις 20:00, η Τότεναμ υποδέχεται τη Φούλαμ για την 16η αγωνιστική. 

Αγωνιστική “κοιλιά” κάνει η ομάδα του Μουρίνιο τις τελευταίες εβδομάδες, είναι δίχως νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα από εκεί που βρισκόταν στην κορυφή σήμερα να είναι στην 7η θέση και το -6 από τη Λίβερπουλ! Μετά την κάκιστη εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα από τη Λέστερ (0-2), την Κυριακή μπήκε δυνατά στο “Μολινό” και προηγήθηκε της Γουλβς με τον Εντομπελέ στα 59 δευτερόλεπτα! Δεν διαχειρίστηκε ως έπρεπε το προβάδισμα, έπαιξε παθητικά, δεν απείλησε ιδιαίτερα και δέχθηκε την ισοφάριση στο 86’ με κεφαλιά του Σαΐς σε κόρνερ. Εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός, περιμένουμε σήμερα να “γκαζώσει” τους παίκτες του σε έναν must win αγώνα για την Τότεναμ. 

Εθισμένη στις ισοπαλίες μοιάζει τον τελευταίο μήνα η Φούλαμ, μετρά 4 σερί στο πρωτάθλημα. 1-1 εντός με τη Λίβερπουλ, 0-0 εντός με την Μπράιτον, 1-1 εκτός με τη Νιουκάστλ και 0-0 εντός με τη Σαουθάμπτον. Είναι εμφανές το πρόβλημα στην επίθεση της ομάδας του Πάρκερ, η οποία παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης με 11 πόντους, δύο λιγότερους από την Μπράιτον. 

Η Τότεναμ είναι αναμφισβήτητα ανώτερη ομάδα και σήμερα δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας. Μουρίνιο και παίκτες θα είναι πεισμωμένοι και τους περιμένουμε με ένταση στον αγώνα. Ποντάρουμε λοιπόν στην ποιότητα και την αντίδραση των “σπιρουνιών”, επιλέγουμε στον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 2.00. Σε περίπτωση νίκης της Τότεναμ με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 


Πολλά γκολ στη Βιτσέντζα

Μεταφερόμαστε νότια, στην Ιταλία, όπου στις 19:00, η Βιτσέντζα υποδέχεται τη Βίρτους Εντέλα για την 16η αγωνιστική της Serie B. 

Η Βιτσέντζα βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, στο +2 από τα playout και στο -7 από τα playoffs. Την Κυριακή ηττήθηκε στην έδρα της Λέτσε με 2-1, ενώ είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-1 με τη Ρετζίνα. Η ομάδα του Ντι Κάρλο δεν παίζει κυνικά, αρέσκεται σε ανοιχτά παιχνίδια. Έρχεται από 4/5 Over και 7/8 Goal/Goal!

Η Βίρτους Εντέλα πέτυχε την πρώτη της νίκη στη σεζόν την Κυριακή με το εντυπωσιακό 3-0 επί της Πεσκάρα, αλλά παραμένει ουραγός της κατηγορίας με 8 πόντους, 7 λιγότερους από τις θέσεις παραμονής. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 29 γκολ σε 15 παιχνίδια, την Κυριακή κράτησε για πρώτη φορά το μηδέν μετά τις 20 Οκτωβρίου!

Η Βιτσέντζα είναι το φαβορί, αλλά η Εντέλα πήρε ψυχολογία από την πρόσφατη νίκη και θα παίξει με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι γηπεδούχοι έχουν τάση σε ανοιχτά παιχνίδια, σκοράρουν με συνέπεια, αλλά δέχονται γκολ επίσης εύκολα, οπότε θα τους ποντάρουμε και σήμερα στο Over 2.5 σε απόδοση 2.00. 


Ευκαιρία διπλού στο Βελιγράδι

Και σήμερα ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με μπάσκετ. Στις 20:00, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για την 17η αγωνιστική της Euroleague. 

Χαμηλά στη βαθμολογία και οι δύο ομάδες, αμφότερες μετρούν 5 νίκες στη σεζόν και οφείλουν να “τρέξουν” για να μείνουν στο κόλπο της 8αδας. 

Οι Σέρβοι προέρχονται από συντριβές στα χέρια της Ζενίτ και της Ιγκοκέα για την Αδριατική Λίγκα και σήμερα θα παραταχθούν με πολύ σημαντικές απουσίες (Λόιντ, Χολ, Σιμόνοβιτς).

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στο Τελ Αβίβ αλλά έμεινε από δυνάμεις στο τέλος και πήγε στράφι η επική εμφάνιση του Νέντοβιτς. Σήμερα έχει ευκαιρία διπλού απέναντι σε μία ομάδα στα μέτρα του, που θα στερηθεί του πρώτου της σκόρερ. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.74. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!