Στοίχημα: Χορός γκολ σε Αγγλία, Ελλάδα, εκδίκηση στο Λαύριο - 3αδα σοκ στο 6,3!


 Στοίχημα: Χορός γκολ σε Αγγλία, Ελλάδα, εκδίκηση στο Λαύριο - 3αδα σοκ στο 6,3!


Αρκετά πλούσιο είναι το μεσοβδόμαδο κουπόνι της Τετάρτης (10/02) και επιλογές προκύπτουν από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Το Betarades.gr ξεχώρισε τρεις κορυφαίες προτάσεις, που μπορείτε να βρείτε σε ελκυστικές αποδόσεις στη stoiximan. Θα αναλύσουμε παιχνίδια από Αγγλία και Ελλάδα στο ποδόσφαιρο, αλλά και ακόμη ένα ελληνικό στο μπάσκετ, όλα από αναμετρήσεις κυπέλλων. Ας δούμε τι προτείνουμε σήμερα!


Με τα τέρματα στην Αγγλία


Αρχίζουμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και το FA Cup, εκεί όπου στις 19:30 η Σουόνσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι.


Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Νόριτς. Η Σουόνσι μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, με 1-1 απέναντι στην Μπρέντφορντ, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στην Τσάμπιονσιπ. Η τελευταία της ήττα σημειώθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, με 2-0 από τη Ντέρμπι για τη 19η αγωνιστική. Διακρίνεται για την ανασταλτική της λειτουργία, καθώς έχει δεχτεί μόλις 15 τέρματα σε 27 αναμετρήσεις.


Ό,τι και να πει κανείς για την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα είναι λίγο. “Τρέχει” ένα νικηφόρο σερί 14 αγώνων. Προέρχεται από εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 4-1 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, αποδεικνύοντας πως δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που μπορεί να την κοντράρει στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος με 50 πόντους, πέντε περισσότερους από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία, μάλιστα έχει και παιχνίδι λιγότερο. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας παθητικό 14 γκολ σε 22 αγώνες.


Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η Σουόνσι θα προσπαθήσει για το καλύτερο και μπορεί να σκοράρει. Επιλέγουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.90.


Σκοράρουν αμφότεροι στο Καραϊσκάκης


Συνεχίζουμε τις προβλέψεις μας με το κύπελλο Ελλάδας και το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 21:30 στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τα προημιτελικά, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Άρη.


Την εντυπωσιακή τους πορεία συνεχίζουν οι ερυθρόλευκοι και διατηρούν νικηφόρο σερί εφτά αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Προέρχονται από εντός έδρας επικράτηση με 3-0 επί του ΟΦΗ. Βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης στη Σούπερ Λιγκ με 57 βαθμούς, 15 περισσότερους από τον δεύτερο Άρη. Διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας πετύχει 54 τέρματα σε 21 αγώνες. Πρώτος σκόρερ τους ο Ελ Αραμπί με 16 γκολ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σα, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Βαλμπουενά και Μπρουμά, ενώ το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό αναμένεται να κάνει ο νεοαποκτηθείς Λαλά.


Με την ψυχολογία στα ύψη ο Άρης, καθώς προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σκορ που αδικεί την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μετά το 2-0 στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ έχει ανέβει μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σημαντικές οι απουσίες των Ματίγια και Γκαρσία, όμως έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του, ειδικά μεσοεπιθετικά.


Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να μετατρέψει σε περίπατο το πρωτάθλημα και διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Σε καλό “φεγγάρι” βρίσκεται και ο Άρης, που σκοράρει με ευκολία. Στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια έχουν πετύχει γκολ και οι δύο ομάδες. Θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.


Το “αίμα” της πίσω η ΑΕΚ


Ολοκληρώνουμε με επιλογή από το κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ, όπου για την προημιτελική φάση το Λαύριο κοντράρεται στην έδρα του με την ΑΕΚ στις 20:00.


Τρομερή πορεία κάνει τη φετινή σεζόν το Λαύριο. Είναι πρώτο στην κατάταξη στο ελληνικό πρωτάθλημα, με ματς περισσότερα βέβαια από τον Παναθηναϊκό. Στα πιο πρόσφατα 11 παιχνίδια του κέρδισε 10 φορές και τελευταία εκτός έδρας τον Άρη με 94-89.


Στις νίκες επέστρεψε η ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι με 91-59 με δυνατή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο πρωτάθλημα, είχε γνωρίσει την ήττα από τον σημερινό της αντίπαλο με 78-70, σπάζοντας το αήττητο σερί της στη διοργάνωση που διατηρούσε για ένα χρόνο.


Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν να… εκδικηθούν για την προηγούμενη συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Επιπλέον, το κύπελλο είναι μέσα στους στόχους τους. Με τα δεδομένα αυτά, θα πάμε με το “διπλό” στο -3.5 σε απόδοση 1.75.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!