Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

 


Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι ο Ολυμπιακός


Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι οπαπ της Κυριακής (13/2) με δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και Super Bowl. Η σημερινή μας πρόταση για στοίχημα έρχεται από τη Super League και το ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης”, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ. 


Έπαιξε με τη φωτιά, ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να γλυτώσει τα χειρότερα κόντρα στον Παναιτωλικό, πανηγύρισε τη νίκη στην παράταση και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ιωνικό με 3-0 στο πρωτάθλημα, ανέβηκε στους 53 πόντους και έμεινε στο +9 απ’ τη δεύτερη θέση, στο +14 απ’ την τρίτη ΑΕΚ. Πήραν ανάσες μεσοβδόμαδα οι βασικοί Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά και Βαλμπουενά, σήμερα άπαντες είναι διαθέσιμοι. 


Από την άλλη η ΑΕΚ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, τη στιγμή που ο τεχνικός Γιαννίκης βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Έχει ηττηθεί στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη με την εικόνα της. Ξεκούραστος και με καλή ψυχολογία ο Ολυμπιακός, έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό ντέρμπι.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!