Στοίχημα: Ώρα Ελλάδας στο Βερολίνο

 


Στοίχημα: Ώρα Ελλάδας στο Βερολίνο


Πλουσιοπάροχο για ακόμη μια Κυριακή το αθλητικό πρόγραμμα, με αμέτρητες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και φυσικά δράση στο Eurobasket, με το βλέμμα όλων να είναι απόψε στραμμένο στη μάχη της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Τσεχία. Από τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα αδειοδοτημένα online casino και τον τρόπο λειτουργίας τους. 


Στο Βερολίνο “χτυπά” και απόψε η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς στις 21:45 η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Τσεχία για τη φάση των “16” του Eurobasket. Η Ελλάδα έκανε το απόλυτο στη φάση των ομίλων, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι επικράτησε με 90-69 της Εσθονίας, με κορυφαίο για ακόμη ένα ματς τον Γιάννη Αντετοκούμπο (25π, 5ρ, 4ασ), ο οποίος υπολογίζεται και σήμερα κανονικά. Έχει τον τίτλο του φαβορί το συγκρότημα του Ιτούδη, που αναζητά παράλληλα και εκδίκηση για την περσινή βαριά ήττα με 97-72 από τους Τσέχους στον τελικό του προ-Ολυμπιακού τουρνουά, στον Καναδά.


Από την πλευρά της η Τσεχία πήρε τον «τελικό» πρόκρισης, με 88-77 επί του Ισραήλ και τερμάτισε τέταρτη στον τέταρτο όμιλο, με τον Τόμας Σατοράνσκι (14π, 8ρ, 11ασ) να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνισή στο τουρνουά, δείχνοντας ότι αφήνει στο παρελθόν το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Δικαιολογημένο φαβορί στο αποψινό ματς η Εθνική μας, κόντρα στην Τσεχία που δυσκολεύτηκε πολύ στον όμιλο της και πήρε την πρόκριση για τα νοκ άουτ την τελευταία αγωνιστική. Θα στηρίξουμε την ποιοτικότερη Ελλάδα που αναζητά και εκδίκηση για την περσινή ήττα, περιμένοντας παράλληλα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό. Θα κρατήσουμε το 1 & Over 165,5 πόντους.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ευρωμπάσκετ, καθώς και τα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου της ημέρας.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!