Αποκριάτικο πάρτι με τους Kings και την Άσπα την Τσικνοπέμπτη στο Ωραιόκαστρο. Με σαρακοστιανό τραπέζι στις Κοινότητες θα εορταστεί η Καθαρά Δευτέρα

 


Αποκριάτικο πάρτι με τους Kings και την Άσπα την Τσικνοπέμπτη στο Ωραιόκαστρο

Με σαρακοστιανό τραπέζι στις Κοινότητες θα εορταστεί η Καθαρά Δευτέρα

Αποκριάτικο πάρτι με δημοφιλείς και αγαπημένους καλλιτέχνες θα στηθεί την Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, στην αγορά. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα. Οι Kings, το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, και η ταλαντούχα Άσπα, θα ξεσηκώσουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ωραιοκάστρου και θα τους παρακινήσουν να χορέψουν και να διασκεδάσουν σε αποκριάτικους ρυθμούς.

«Φέτος επιλέξαμε να διοργανώσουμε αποκριάτικο πάρτι στο Ωραιόκαστρο με συναυλία δημοφιλών καλλιτεχνών, καθώς οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί καρναβαλική παρέλαση. Η εκδήλωση θα γίνει την Τσικνοπέμπτη, με στόχο να ενισχυθεί η κίνηση στην αγορά και να δουλέψουν όλα τα καταστήματα. Καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχουν στο πάρτι και να διασκεδάσουν σε αποκριάτικους ρυθμούς», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Το αποκριάτικο πάρτι θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα στην αγορά του Ωραιοκάστρου στη Λ. Δημοκρατίας κατά τις ώρες που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, έτσι ώστε να τονωθεί η αγοραστική κίνηση. Οι Kings και η Άσπα είναι ιδιαίτερα αγαπητοί και γνωστοί καλλιτέχνες και αναμένεται να προσελκύσουν στον τόπο μας επισκέπτες και από περιοχές εκτός του Δήμου Ωραιοκάστρου. Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε μαζί την Τσικνοπέμπτη», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Εκδηλώσεις Καθαράς Δευτέρας

Με σαρακοστιανό τραπέζι θα γιορταστούν τα «Κούλουμα» την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023, στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Ειδικότερα, στις Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις και θα διανεμηθούν δωρεάν στους πολίτες παραδοσιακά εδέσματα, φασολάδα και λαγάνα.

Οι εκδηλώσεις την Καθαρά Δευτέρα θα αρχίσουν στις 11 το πρωί και θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Ωραιόκαστρο: Αλώνια

Νεοχωρούδα: Γήπεδο Νεοχωρούδας

Πεντάλοφος: Αυλή Δημοτικού Σχολείου

Ν. Φιλαδέλφεια: Πλατεία

Μεσαίο: Πνευματικό Κέντρο

Πετρωτό: Πλατεία

Μονόλοφος: Πολιτιστικό Κέντρο

Μελισσοχώρι: Δημοτικό Σχολείο

Λητή: Ανεμόμυλοι

Δρυμός: Πλατεία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!