3ο Running - Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου Π. Αγιονερίου


Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Π. Αγιονερίου, μαζί με την ομάδα ποδοσφαίρου ΑΠΣ Ατρόμητος Π. Αγιονερίου, διοργανώνουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά, Αγώνες Δρόμου για μαθητές και για ενήλικες, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, στις 6:00 μ.μ., στο Παλαιό Αγιονέρι - Κιλκίς


Σκοπός της διοργάνωσης των αγώνων είναι να αναδειχθεί στην πράξη η αξία του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, της συνεργασίας και της συλλογικότητας. Μέσα από την κοινή προσπάθεια όλων να εκφραστεί η ανάγκη και η επιθυμία των μαθητών για έναν κόσμο πιο όμορφο και ειρηνικό. Γι’ αυτό και σύνθημα των αγώνων είναι: «Το όνειρο του παιδιού είναι η ειρήνη». Επίσης, με τον αγώνα των εφήβων και ενηλίκων να προβληθεί το πρότυπο του αθλητή – δρομέα και να παραδειγματιστούν τα παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Το Π. Αγιονέρι είναι χωριό του Δήμου Κιλκίς, το οποίο συνορεύει με το Δήμο Χαλκηδόνας της ΠΕ Θεσσαλονίκης και είναι ένα από τα λίγα πλέον χωριά του Κιλκίς στο οποίο κατοικούν πολλές νέες οικογένειες και νέος κόσμος. Παρά τις δυσκολίες και την έλλειψη ουσιαστικής στήριξης, οι Σύλλογοι του χωριού (γονείς, ποδοσφαιρική ομάδα, πολιτιστικός σύλλογος), προσπαθούμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς να πραγματοποιούμε δράσεις και εκδηλώσεις, με επίκεντρο τους μαθητές, τα παιδιά και τη νεολαία του χωριού. 
Σ' αυτά τα πλαίσια ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια τους αγώνες δρόμου για μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγείου (450 μ., 650 μ., 950 μ., 1150 μ.) και τους αγώνες δρόμου για έφηβους και ενήλικες (3 Km και 10 Km), οι οποίοι βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση και μας έδωσαν δύναμη για να συνεχίσουμε. Έτσι προχωράμε φέτος στο 3o Running Π. Αγιονερίου - 3ους Μαθητικούς Αγώνες Δρόμου. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!