Το Χαμόγελο του Παιδιού: Πασχαλινή Πανελλαδική Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης


Σ
ας καλούμε αυτό το Πάσχα να στηρίξετε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε μαζί να καλύψουμε τις ανάγκες των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη, αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρειάζονται στην υποστήριξη όλων μας. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω του Κέντρου Υποστήριξης Ευάλωτων Οικογενειών, Παιδιών και Νέων, που λειτουργεί και την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα που το στελεχώνει αναλαμβάνει και καλύπτει εξολοκλήρου και ολιστικά τις ανάγκες κάθε παιδιού και κάθε οικογένειας που δυσκολεύεται.


Με τη δική σας υποστήριξη θα καταφέρουμε όχι μόνο να εξασφαλίσουμε το πιο όμορφο Πάσχα σε χιλιάδες παιδιά, τη λαμπάδα, τα γλυκίσματα και ό,τι άλλο θα του δώσει χαρά, αλλά θα καλύψουμε τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους.

 

Ειδικότερα, επισυνάπτεται:

  • Δελτίο Τύπου της Ενέργειας
  • Συνοδευτικό Εικαστικό

  • Α4 Αφίσα είδη

28 χρόνια είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κάθε στιγμή …

… χάρη σε όλους εσάς.

28 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» … χωρίς εσένα δεν γίνεται …


Μη διστάσετε, σε περίπτωση που επιθυμείτε να οργανώσουμε κάποιο θέμα αναφορικά με τις δράσεις ενόψει Πάσχα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον, τον χρόνο και την πάντα θετική σας διάθεση να υποστηρίξετε το έργο του Οργανισμού για περισσότερα Χαμόγελα!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!