925 Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα επαναπροσλαμβάνονται! Πάνε να αποκαταστήσουν την αδικία ή Στάχτη στα μάτια των Εκπαιδευτικών;;;



Σχόλιο avatonpress:
 Εκτόνωση της κρίσης ή  Στάχτη στα μάτια των εκπαιδευτικών ;
Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας των εκπαιδευτικών πρέπει να συνεχιστεί, γιατί μάλλον τους προβλημάτισε και για να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα και όχι ψίχουλα ή επικίνδυνα ¨δώρα¨.


Να μας πει ο κ. Υπουργός με τι σχέση εργασίας θα επιστρέψουν οι εκπαιδευτικοί  και με τι μισθό.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
-----
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-----
Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37
Τ.Κ. – Πόλη: 15180 - Μαρούσι
Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr
E-mail: press@minedu.gov.gr

               
 Μαρούσι,18/9/2013


Δελτίο Τύπου

Κατανομή οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.), Σχόλες Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ)


Σε συνέχεια της ψήφισης του Νόμου την προηγούμενη εβδομάδα, με τις διατάξεις του οποίου συστάθηκαν 925 θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού στα Ι.Ε.Κ. (Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης), και στις Σ.Ε.Κ. (Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης), ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 Υπουργική Απόφαση, σχετικά με την κατανομή των θέσεων αυτών,  οι οποίες θα καλυφθούν από τους εκπαιδευτικούς που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα, στις 23 Ιουλίου 2013.

Με την απόφαση αυτή, μόλις 55 μέρες από την τοποθέτησή τους στη διαθεσιμότητα, οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν σε 50 ειδικότητες (ενδεικτικά αργυροχρυσοχοΐα, γραφιστική, φωτογραφία, τεχνίτες αυτοκινήτων, κομμωτική, αισθητική, υδραυλικοί κ.α.), επιστρέφουν σε θέση εκπαιδευτικού έργου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!