Καταγγελία της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου: "Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ θα το έχει όποιος ΠΡΟΔΩΣΕΙ την εμπιστοσύνη μας και τις αρχές μας"


ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Δ.Τ   Του επικεφαλής - Μανουσάκη Δάκη .- 20 Ιανουαρίου  2014
 

Τα κρούσματα λύσσας στο τόπο μας ,δυστυχώς δε χτύπησαν μόνο κάποια αδέσποτα ζωντανά ,αλλά πολύ χειρότερα κάποιους παρατρεχάμενους των δημοτικών παρατάξεων και κάποιους δήθεν δημοσιογράφους . Δημοσιογράφοι σωτήρες που μυρίσθηκαν ψητό ,μεταπηδούν ,επισκέπτονται παρατάξεις έχοντας για ταυτότητα τη κουμπαριά με κάποιο υπουργό, και εξοπλισμό τον εκβιασμό .Κοινοί ,κλεφτές,, αεριτζήδες,,  εκβιαστές .Ειδικά για κάποιον που πλέει γύρω από τα στάσιμα νερά της διοικούσας παράταξης ,προσπαθώντας με κάθε μέσο και τρόπο να βλάψει την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου και των πολιτών της .Παρ΄ όλου που του έσπασαν τη κάμερα  του τη πέταξαν στα μούτρα τώρα φαίνεται πώς τους είναι χρήσιμος .
Τέτοιες χάρτινες τορπίλες ,εμείς τις πετάμε στο κάδο ανακύκλωσης που πρόσφατα αποκτήσαμε στο δήμο μας .
Η εμπιστοσύνη και η αποδοχή για εμάς, είναι τρόπος ζωής ,δεν έχουμε πρόβλημα στο να τι διαθέσουμε ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους, μέσα από μια παραγωγική συνεργασία καθαρών σχέσεων .Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ θα το έχει όποιος ΠΡΟΔΩΣΕΙ την εμπιστοσύνη μας και τις αρχές μας .
Έτσι λοιπόν βλέποντας ,άτομα κοινώς σκουπίδια που θέλουν με το απόλυτο θράσος που τους χαρακτηρίζει ,να παίξουν το ρόλο του ρουφιάνου στη τοπική κοινωνία μην υπολογίζοντας τίποτε και κανένα ,πάρα μόνο το προσωπικό τους συμφέρον . Εμείς τους ενημερώνουμε έτσι απλά ,πως θα είμαστε παρών και απέναντι ,χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος ,απέναντι στη φθορά της εξουσίας και τη διαφθορά κάποιων που δεν γνωρίζουν τα όρια τους ,όπως δεν γνωρίζουν νόμους και κανόνες .
Όπως θα έχουν είδη καταλάβει, ο άχρηστος και παρέα του ,κουμπάροι ,και παρατρεχάμενοι πουλημένοι ,τεμπέληδες, καταχραστές της ελευθερίας και του μέλλοντος των παιδιών μας ,όχι μόνο δεν χωρούν σε αυτό το τόπο και τη χώρα .Θα έπρεπε είδη να βρίσκονται αλλού, να έχουν περάσει τον ισημερινό και πιο νότια .

Ενημερώνουμε πως η συνεργασία μας ως κ.α.π.ω με το δημοσιογράφο που είχε τη τιμή την οποία έχασε γενικότερα , να εκπροσωπεί το γρ τύπου μας έληξε ,η παραίτηση του ήταν το λιγότερο επώδυνο για κάποιον που επιτρέπει στο εαυτό του να παρασυρθεί σε λάθος διαδρομές και επιρροές .
Φυσικά δεν πρόκειται να εμπλακεί σε καμία δημοσιογραφική πολιτική δραστηριότητα σε όλη την επικράτεια ,όπως και οι κενοί αυτοί επαγγελματίες της διαφθοράς ,οι χάρτινες τορπίλες ,δειλοί κουμπάροι, μεσάζοντες εκβιαστές .


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!