Ανακοίνωση των Λαικών Επιτροπών για την καρκινογόνο καύση

Όπως πληροφορηθήκαμε από το avatonpress.gr στις 31 Γενάρη υπογράφτηκε υπουργική απόφαση που δίνει άδεια στο ΤΙΤΑΝ για καύση μεταξύ άλλων και σκουπιδιών όπως πλαστικά και άλλα. 
Η σχετική υπουργική απόφαση εδώ:

Είναι μια εξέλιξη για την οποία είχαμε προειδοποιήσει από καιρό, έχοντας και την προηγούμενη εμπειρία από την αντίστοιχη απόπειρα καύσης που έγινε τον Αύγουστο του 2010, αλλά και γνωρίζοντας ότι η καύση των σκουπιδιών είναι μια "χρυσοφόρα μπίζνα" για το μεγάλο κεφάλαιο που μάλιστα προκρίνεται από την ΕΕ ως "πράσινη" ενέργεια και επιδοτείται αδρά...

Αν προχωρήσει η (ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ) καύση σκουπιδιών, οι δυτικές συνοικίες, αλλά και όλο το πολεοδομικό συγκρότημα θα μετατραπούν σε "κρανίου τόπο" αφού η περιβαλλοντική επιβάρυνση θα ξεπεράσει κάθε όριο.

Αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την αιθαλομίχλη, που απαγορεύουν τα τζάκια και παίρνουν μέτρα - κοροϊδία κάθε φορά που έχουμε νεκρούς από την πολιτική τους, αυτοί οι ίδιοι, η δικομματική κυβέρνηση και η ΕΕ, δηλητηριάζουν ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε, θυσιάζουν στον βωμό του κέρδους του ΤΙΤΑΝ και του κάθε ΤΙΤΑΝ τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας.

Όπως τους σταματήσαμε το καλοκαίρι του 2010, έτσι μπορούμε να τους σταματήσουμε και τώρα!
Δεν είναι ανίκητοι! Ξεσηκωμός τώρα!
Να πάρουν θέση ΑΜΕΣΑ όλοι οι φορείς της περιοχής και φυσικά οι όμοροι Δήμοι.
Οι Λαϊκές Επιτροπές συμμετέχουν στη σημερινή σύσκεψη στην Ευκαρπία και καλούμε όλους τους συμμετέχοντες να συναποφασίσουμε ΑΜΕΣΕΣ κινητοποιήσεις.
Καλούμε τον λαό της Θεσσαλονίκης να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να πυκνώσει τις γραμμές του αγώνα.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΚΑΥΣΗ!

             ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ-ΠΟΛΙΧΝΗΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!