Οργισμένη αντίδραση του Δημάρχου Παύλου Μελά Διαμαντή Παπαδόπουλου ενάντια στην Κυβέρνηση και στην βιομηχανία τσιμέντων ΤΙΤΑΝ

Με έκπληξη και οργή διαβάσαμε σε ανάρτηση του δικτύου απόφαση του ΥΠΕΚΑ για την έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων προκειμένου το ΤΙΤΑΝ να χρησιμοποιεί εναλλακτικά καύσιμα όπως χαρτί, πλαστικά, καουτσούκ κλπ.
Θέλω να δηλώσω ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι με κάθε τέτοια σκέψη, με κάθε τέτοια διαδικασία. Θα προστατέψουμε το περιβάλλον της περιοχής και την υγεία των δημοτών στο Δήμο Παύλου Μελά, στις Δυτικές Συνοικίες.
ΟΧΙ στις αποφάσεις που παίρνονται ερήμην των τοπικών κοινωνιών.
ΟΧΙ στην υποβάθμιση του Δήμου Παύλου Μελά και των Δυτικών Συνοικιών
Ο Δήμος μας θα πάρει πρωτοβουλίες, νομικές και πολιτικές για να ανατραπεί αυτή η απόφαση.
Η απόφαση αυτή είναι για μένα προσωπικά αλλά και για όλους μας Casus Belli
Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Πολιτεία επιτρέπει και χωροθετεί κάθε κακό στη Δυτική Θεσσαλονίκη και κωλυσιεργεί, καθυστερεί και αναβάλλει αποφάσεις για την αναβάθμιση και ανάπτυξη των Δυτικών Συνοικιών, όπως είναι η απόδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελά και Καρατάσιου στην τοπική κοινωνία και η επέκταση του μετρό.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!