Καταγγελία της συντονιστικής επιτροπής καθηγητών σε διαθεσιμότητα της Θεσσαλονίκης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  
 
Στις 28-2-2014, οι καθηγητές σε διαθεσιμότητα Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας προσπάθησαν για πολλοστή φορά να διαμαρτυρηθούν έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενάντια στη διαθεσιμότητά τους – απόλυση τους, ενάντια στη στέρηση του βασικού δικαιώματός τους στην εργασία, ενάντια στην ανεργία και την εξαθλίωση της ζωής τους.
Για άλλη μια φορά συνάντησαν τη κρατική αντίδραση που προσπάθησε να πνίξει και να καταστείλει με βίαιους και τρομοκρατικούς τρόπους κάθε αντίδραση, κάθε προσπάθεια να αναδειχθούν τα προβλήματα που αυτή δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί.
 
Τα αποτελέσματα της κρατικής βίας και τρομοκρατίας:
 
17 προσαγωγές (16 καθηγητών και 1 σχολικού φύλακα) , 16 καθηγητών που τους προπηλάκισαν άγρια και τους οδήγησαν ως κοινούς εγκληματίες στη ΓΑΔΑ με χειροπέδες, γιατί διεκδίκησαν το δικαίωμά τους να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους ενάντια στην αδικία και τη παρανομία,
 
5  τραυματίες στο νοσοκομείο,

 


Ρίψη χημικών, βίαιες απωθήσεις και προπηλακισμοί προς όλους τους διαδηλωτές,

 
Αποκλεισμοί και απαγόρευση μετακίνησης μέσα στο κέντρο της Αθήνας χωρίς λόγο και αιτία.
 
Για άλλη μια φορά η « δημοκρατική» συγκυβέρνηση έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Ένα πρόσωπο τρομοκρατικό, βίαιο εν έτει 2014 που προσπαθεί να επιβάλλει τις παράνομες και αντισυνταγματικές της αποφάσεις στους ασθενέστερους και οικονομικά ευάλωτους πολίτες της στο όνομα της οικονομικής κρίσης και των δανείων της.
 
Προσπαθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει να μας φιμώσει, να μας σταματήσει.
 
Δεν θα τα καταφέρει γιατί ΕΜΕΙΣ θα συνεχίσουμε να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ θα συνεχίσουμε να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
 
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!