Debate υποψήφιων δημάρχων Νεάπολης Συκεών για τη σχολική στέγη στα Πεύκα, με διοργανωτή την Ένωση Γονέων Πεύκων. Απουσίαζε ο δήμαρχος κ Σ. Δανιηλίδης [φώτο] [video]


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων Πεύκων για την σχολική στέγη. Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί να συμμετέχουν και να αναλύσουν τις θέσεις τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νεάπολης - Συκεών. Δεν ήταν παρόν στην εκδήλωση ο νυν δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών κ Σίμος Δανιηλίδης. Αντ' αυτού στην εκδήλωση παρουσιάσθηκε ο αντιδήμαρχος κ Αλέξανδρος Σιμητόπουλος, ο οποίος διάβασε ένα κείμενο με την πολιτική και το έργο της σημερινής διοίκησης του δήμου και αποχώρησε απο την συζήτηση. Οι υπόλοιποι τέσσερεις υποψήφιοι δήμαρχοι που συμμετείχαν στην συζήτηση ήταν ο κ Γρηγόρης Χατζησάββας, Νίκος Φασφαλής, Χρήστος Γιαρένης και Χαράλαμπος Βέλλης. Συντονιστής ο κ Κώστας Δροσινος.

Οι υποψήφιοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους και ακολούθησαν ερωτήσεις απο τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Όλοι οι υποψήφιοι δεσμεύτηκαν για την χρησιμοποίηση του κτιρίου του πρώην δημαρχείου των Πεύκων σε σχολικό κτίριο, για να δοθεί μια άμεση λύση στο πρόβλημα του γυμνασίου Πεύκων.

Δείτε αποσπάσματα απο τις ομιλίες των υποψηφίων δημάρχων και τις προέδρου κ Άννας Κεχαγιά Δουμάνογλου.









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!