Πρώτα βραβεία μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου αλλά και συμμετοχή μαθητή στο CTY (θερινό σχολείο για ταλαντούχα & χαρισματικά παιδιά)

Ο Αλέξανδρος Τερζόπουλος μαζι με τον Γιάννη τον Δαμαντάρα πήραν το πρώτο βραβείο της πιο ενδιαφέρουσας εργασίας στο διαγωνισμό  "ACSTAC 2014 MOST INTERESTING # 926 : TITLE OF PAPER: Κβαντικοί Υπολογιστές Students: Τερζόπουλος Αλεξανδρος, Διαμαντάρας Γιάννης 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου" http://www.acstac.gr/images/ACSTAC2014/ACSTAC_AWARDS_2014.pdf .  Υπεύθυνη καθηγήτρια Ελευθεριάδου Δέσποινα, συμμετείχε και βοήθησε η καθηγήτρια Μαρία Ζήκου.
Τερζόπουλος Αλέξανδρος
Στο διαγωνισμό Θαλής της ΕΜΕ διακρίθηκαν από την Β' τάξη ο Αλέξανδρος Τερζόπουλος, Παπαδόπουλος Στυλιανός και απο την Γ΄ η Ατσικίδου Στέλλα και Αποστολίδης Δημήτρης. 

Ο  Αλέξανδρος Τερζόπουλος πήρε την υποτροφία για το CTY (σχολείο για χαρισματικά παιδιά πoυ είναι φέτος το Κολλέγιο Ανατόλια), που ήδη αυτή την στιγμή έχει συγκεντρώσει 90 μαθητές απο όλη την Ελλάδα.

Ο Κώστας Βασιλείου μαζι με τον Αλέξανδρο Τερζόπουλο διακρίθηκαν στο μαθηματικό διαγωνισμό ''Καγκουρό'' 2014 και βραβεύτηκαν στο "Κολλέγιο Ανατόλια". Ήταν εκεί και ο κ.Μιχάλης Λάμπρου (καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης) ... ο επιστημονικός υπεύθυνος για την Ελλάδα του διαγωνισμού "Καγκουρό" 


Κώστας Βασιλείου










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!