Παιδοκτόνος: Με απειλούσε ότι θα μου σκοτώσει και τα 7 εγγόνια


Να δικαιολογήσει την πράξη του επιχειρεί ο 75χρονος που πυροβόλησε τον 39χρονο γιο του - Το θύμα φέρεται ότι το Πάσχα έδεσε τους γονείς του και βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό τους - «Με τον κώδικα τιμής του, νιώθει ότι έτσι έπρεπε να κάνει», είπε ο δικηγόρος του 75χρονου - Ο πα-τέρας και η μητέρα πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη

Το γιατί σήκωσε την καραμπίνα και σκότωσε με τρεις πυροβολισμούς τον 39χρονο γιο του επιχειρεί να εξηγήσει ο 75χρονος παιδοκτόνος ο οποίος ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα της σύγχρονης ιστορίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο 75χρονος και η 67χρονη σύζυγός του ζούσαν ένα οικογενειακό δράμα καθώς ο 39χρονος τους χτυπούσε, τους απειλούσε και τους ζητούσε χρήματα. Είχε φτάσει, μάλιστα, σύμφωνα με τον συνήγορο του 75χρονου να απειλεί ότι θα σκοτώσει και τα επτά εγγόνια της οικογένειας, τα παιδιά, δηλαδή, των τριών αδερφών του. Το Πάσχα, συμπλήρωσε ο δικηγόρος, είχε φτάσει στο σημείο να τους δέσει, να τους χτυπήσει και να βιντεοσκοπήσει όλα όσα έκανε.

Από την πρώτη στιγμή είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι οι γονείς-δράστες και ο γιος-θύμα είχαν οικογενειακές διαφορές με την πλευρά των γονιών να υποστηρίζει ότι ο 39χρονος ζητούσε το σπίτι στο Άστρος Κυνουρίας, όπου και συνέβη το τραγικό περιστατικό, αλλά και χρήματα από τις συντάξεις τους.

Στην αστυνομία ο 75χρονος κατέθεσε ότι πριν από οκτώ χρόνια είχε πάει στην τοπική Εισαγγελία ζητώντας μέτρα προστασίας από τις βιαιοπραγίες του γιου του.

Ο πατέρας και η μητέρα του θύματος, που οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή Ναυπλίου, πήραν νέα προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη.

Πηγή: www.protothema.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!