Συκιές - Νεάπολη: Η Πετρούλα... σιδερώνει για τα διαρκείας του Φοίβου - Δείτε το βίντεο [video]


Η Πετρούλα Κωστίδου πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ της ομάδας χάντμπολ του Φοίβου Συκεών για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.
Κώστας Βότσης, Παναγιώτης Αποστολίδης και Αντώνης Μέτσης περιμένουν με ανυπομονησία να ξεκινήσει η σεζόν και θέλουν να είναι… μοντελάκια όταν βγουν στο γήπεδο.
Τι γίνεται όμως, όταν η Πετρούλα επιμελείται το σιδέρωμα; Η συνέχεια… στο βίντεο που ακολουθεί και δείχνει το διαφημιστικό σποτ.



Τα εισιτήρια διαρκείας

Ειδική μέριμνα υπάρχει για τους ανέργους, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν το απλό εισιτήριο διαρκείας στην τιμή των 15 € (έκπτωση 25%) με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
Οσο για τα εισιτήρια, όπως ανακοίνωσε ο Φοίβος, «για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας δύο κατηγοριών, το απλό στην τιμή των 20 € και το VIP στην τιμή των 50 €.

Επιλογή του διοικητικού συμβουλίου του Φοίβου είναι οι προσιτές τιμές για όλους, προκειμένου το Δημοτικό Γυμναστήριο Συκεών να είναι κατάμεστο και κάθε αγώνας να αποτελεί γιορτή και σημείο αναφοράς για την περιοχή.
Με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας ο φίλαθλος στηρίζει ουσιαστικά την προσπάθεια του Φοίβου Συκεών να καθιερωθεί στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος και παράλληλα επωφελείται μέσω προσφορών και εκπτώσεων από τις συνεργαζόμενες εταιρίες – χορηγούς του συλλόγου.
Το εισιτήριο διαρκείας των 20 € περιλαμβάνει:
- Είσοδο σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών και του Κυπέλλου Ελλάδος.
- Προνομιακές τιμές για την αγορά των επίσημων ειδών του συλλόγου.
Το εισιτήριο διαρκείας VIP των 50 € περιλαμβάνει:
- Είσοδο σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών και του Κυπέλλου Ελλάδος.
- Αριθμημένη μόνιμη θέση στο τμήμα διακεκριμένων θέσεων της εξέδρας.
- Δωρεάν σνακ πριν την έναρξη ή κατά το ημίχρονο του αγώνα.
- Δωρεάν καφές, αναψυκτικό ή μπύρα πριν την έναρξη ή κατά το ημίχρονο του αγώνα.
- Ειδικές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια από συνεργαζόμενες εταιρίες - χορηγούς του Φοίβου Συκεών.
- Προνομιακές τιμές για την αγορά των επίσημων ειδών του συλλόγου».


sentragoal.gr






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!