Δήμος Ευόσμου Κορδελιού: Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Με κάθε επισημότητα θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου 1940 στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όπου θα πραγματοποιηθούν δύο παρελάσεις.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

Την Τρίτη28 Οκτωβρίου στις 10.15 π.μ. θα τεεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Θα ακολουθήσει (10:45 π.μ.) Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πλατείας Δημαρχείου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η φιλόλογος εκπαιδευτικός του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου,  κ. Αικατερίνη Θεοχαρίδου.

Η μαθητική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11.45 π.μ. στην οδό Μ. Αλεξάνδρου .



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Η επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κορδελιό στις 10.00 π.μ. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Δ/ντης του 2ου  Γυμνασίου Ελευθερίου-Κορδελιού κ. Γεώργιος Ερκοτίδης.

Στις 10.45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Παύλου Μελά στην Πλατεία Σκρα, ενώ η μαθητική παρέλαση θα ξεκινήσει στις11.30 π.μ. στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!