Θεσσαλονίκη: Ποιος είναι ο 28χρονος γιος πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που έχει σχέση με την Άντζελα Δημητρίου;




Τι λέει το περιβάλλον της τραγουδίστριας για τη φημολογούμενη σχέση της τραγουδίστριας με γιο πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση πως η Άντζελα Δημητρίου διατηρεί σχέση με 28χρονο επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη.

Η Άντζελα Δημητρίου, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης, παρόλο που ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές για την προσωπική της ζωή, δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα εξηγώντας πως δεν θέλει να την ματιάσουν, αφήνοντας έτσι σαφές υπονοούμενο πως κάποιος έρωτας υπάρχει στη ζωή της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν έχουν κάνει τον γύρo του διαδικτύου, η τραγουδίστρια φέρεται να διατηρεί σχέση με τον 28χρονο Απόστολο Ρομπόπουλο, γιο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θωμά Ρομπόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Θεσσαλονίκη.

Το Πρώτο Θέμα επικοινώνησε με το περιβάλλον της Άντζελας Δημητρίου και διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να ζει τον έρωτά της στο πλευρό του γιου του πρώην βουλευτή.

Προφανώς, τις φήμες πυροδότησαν οι επανειλημμένες εμφανίσεις του 28χρονου στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο Αποστόλης Ρομπόπουλος, διασκεδάζει συχνά στο μαγαζί που εμφανίζεται η τραγουδίστρια, αφού οι δυο τους, όπως επισημαίνει το περιβάλλον της, έχουν άψογες φιλικές σχέσεις.







protothema.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!