Ιωάννινα: Γυναίκα ανέβηκε γυμνή σε δέντρο & απειλούσε να αυτοκτονήσει -Εσπασαν τα κλαδιά και τραυματίστηκε από την πτώση [φώτο]


Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη το απόγευμα της Πέμπτης, μία 29χρονη, η οποία έπεσε από κυπαρίσσι στο οποίο είχε ανέβει το μεσημέρι και παρέμεινε για έξι ώρες απειλώντας να αυτοκτονήσει.
Η 29χρονη ανέβηκε σε κυπαρίσσι, στο περιαστικό δάσος των Ιωαννίνων, αργά το μεσημέρι , πέταξε τα ρούχα της και επί ώρες εμφανιζόταν αποφασισμένη να δώσει τέλος στην ζωή της αλλά δεν την κράτησαν τα κλαδιά του κυπαρισσιού και την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις της.
Από την πρώτη στιγμή, στήθηκε επιχείρηση της Αστυνομίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να την βοηθήσουν να κατέβει από το κυπαρίσσι.
Σύμφωνα με το epirusgate, η 29χρονη γυναίκα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω προσωπικών αλλά και επαγγελματικών προβλημάτων.


ΣυνημμένοΜέγεθος
giannena_2.jpg43.52 KB
giannena_3.jpg113.22 KB

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!