Θεσσαλονίκη: Απόφαση σταθμός - Stop σε κεραία κινητής τηλεφωνίας από το Πρωτοδικείο




Ανοίγει ο δρόμος για όλες τις περιπτώσεις των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας.
Δεκτό έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, το αίτημα προσωρινής διαταγής κατά της εγκατάστασης της κεραίας κοντά σε σχολικό συγκρότημα (δίπλα στο 2ο δημοτικό σχολείο Πυλαίας, το νηπιαγωγείο και τον παιδικό σταθμό της περιοχής), που κατέθεσαν ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη και κάτοικοι της περιοχής.
Σύμφωνα με την απόφαση, απαγορεύεται προσωρινά τόσο η τοποθέτηση όσο και η λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας αλλά και οποιουδήποτε εξαρτήματος-μηχανήματος στο σημείο της κεραίας.

σχόλιο avatonpress.gr:
Με αυτή την απόφαση ίσως να ανοίγει ο δρόμος και για άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα στην Δυτική Θεσσαλονίκη. Τόσο στην Πολίχνη, όσο και στο Ωραιόκαστρο (περιοχή Γαλήνης) (υπάρχουν ήδη καταγγελίες στο avatonpress.gr) αλλά και σε άλλες περιοχές υπάχουν προβλήματα με κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αγώνας των κατοίκων κατά της εγκατάστασής τους.
Ίσως η απόφαση αυτή να ανοίγει τον δρόμο....


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!