Ευκαρπία: Έκκληση για συγκέντρωση χρημάτων για την εγχείρηση μικρής μαθήτριας



Mαθήτρια Γ΄ τάξης Λυκείου στο Λύκειο Ευκαρπίας, στις 23 Οκτωβρίου 2014, κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου έπαθε λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αρτηριοφλεβική δυσπλασία εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.
Η πρώτη χειρουργική επέμβαση έγινε σε ιδιωτική κλινική λόγω έλλειψης ιατρικού εξοπλισμού και εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία. Το κόστος ανήλθε στις 17.000€, ποσό στο οποίο οι γονείς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν ενώ επιβαρύνονται σημαντικά και από το κόστος της δεύτερης επέμβασης που είναι απαραίτητο να ακολουθήσει σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών.
Το μεγάλο κόστος των επεμβάσεων μπορεί να γίνει πιο μικρό αν το μοιραστούμε όλοι μας. Παρακαλούμε να δείξουμε όλοι την κοινωνικής μας ευαισθησία σε ένα νέο άνθρωπο που μάχεται για τη ζωή.
Η οικογένεια διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό και όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει:: 894/701036-26, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος(ταμιευτήριο)













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!