Μεγάλη η συμβολή του Δημήτρη Νικολαίδη (ΠΑΟΚ) απο το Ωραιόκαστρο στην πρόκριση της Εθνικής πόλο Εφήβων στα τελικά του πανευρωπαικού [φώτο]

Στο Νίβερταλ της Ολλανδίας βρέθηκε  η Εθνική Πόλο Εφήβων, όπου συμμετείχε  στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (12-15 Μαρτίου).
Στην αποστολή μετείχαν οι εξής 13 πολίστες: Δημήτρης Σκουμπάκης, Δημήτρης Κουρουβάνης, Αδαμάντιος Μαντής, Κίμων Αλεξίου, Νίκος Δελαγραμμάτικας, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Νίκος Καλαγυργός, Νίκος Γαρδίκας, Νίκος Παπασηφάκης, Γιώργος Μπουγιουρής, Κώστας Χονδροκούκης.
Ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν ο Δημήτρης Κραβαρίτης, συνεργάτης του Γιάννης Φράγκος,

Αντίπαλοι  στον Α’ Όμιλο, η Ολλανδία (18-10), η Λευκορωσία (21-4), η Ουκρανία (20-3), Σλοβενία (29-3), Πορτογαλία (28-3).
Η εθνική ομάδα κατέλαβε την 1η θέση και πήρε το εισιτήριο για τα τελικά που θα γίνουν στο Μπακού στο Αζερμπαιτζάν.




φώτο αρχείου
Στην αποστολή συμμετείχε ο Δημήτρης Νικολαίδης απο το Ωραιόκαστρο. Ο Δημήτρης ήταν ο μοναδικός απο την Θεσσαλονίκη αλλά και την Βόρεια Ελλάδα, που ήταν στην αποστολή της Εθνικής Εφήβων. Οι υπόλοιποι είναι απο Αττική, Χανιά και ένας απο Χίο.

Μάλιστα ο Δημήτρης είναι ένα χρόνο μικρότερος απο τους υπόλοιπους αθλητές που συμμετέχουν. Ο Δημήτρης στους αγώνες πέτυχε συνολικά 13 γκολ.

Ο Δημήτρης Νικολαίδης είναι μαθητής της Α' λυκείου και φοιτά στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου. Για αρκετά χρόνια έμενε στον Εύοσμο.

Αγωνίζεται στο πόλο του ΠΑΟΚ, στο εφηβικό, νέους αντρες και άντρες, τα τελευταία 3 χρόνια.


Στη φώτο ο Δημήτρης Νικολαίδης 2ος απο δεξιά


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!