Επιτυχίες του Αθλητικού Συλλόγου Μυγδονίας badminton στους Περιφερειακούς Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας

Αθλητικός Σύλλογος Μυγδονίας                                                                                                                                                                         Αρ. Πρωτ. 145/15
Δρυμός Θεσσαλονίκης
Τηλ. 6971814950
email arisgal2003@yahoo.gr

http://badmintonmygdonias.webnode.gr/
facebook.com/badminton.mygdonia.ac

Δελτίο Τύπου

Αυλαία και επισκόπηση Α’ φάσης Περιφερειακών Αγώνων
Η Α’ φάση των Περιφερειακών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας έλαβε τέλος.  Την Κυριακή 06/12 ολοκληρώθηκαν οι τελευταίοι επίσημοι αγώνες για το 2015. Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας αγωνίστηκαν στην ηλικιακή κατηγορία U13 και το αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετοί έκαναν το ντεμπούτο τους σε αγώνες μπάντμιντον.
Ο βαθμός δυσκολίας των συγκεκριμένων αγώνων ήταν αρκετά μεγάλος αφού οι περισσότεροι άνηκαν στη μικρότερη τη τάξει ηλικιακή κατηγορία U11. Παρόλα αυτά άπαντες έδειξαν πάθος και αποφασιστικότητα, ενώ με τις υποδείξεις της Φώνης Σταυρούση κατάφεραν να κερδίσουν games και να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό!
Τα παιδιά πήραν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα (απλό αγοριών, απλό κοριτσιών, διπλό αγοριών, διπλό κοριτσιών, διπλό-μικτό). Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι Αγγελική Ευθυμίου, Μουρατίδης Ανδρέας, Μιχαήλ Πέτρου, Αικατερίνη Πέτρου, Ζώτου Αικατερίνη, Γκαλέτση Θεοδώρα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Ανθούλα Αλεξανδρίδου και Άννα Αλεξανδρίδου, με τους τέσσερις πρώτους να λαμβάνουν μέρος  για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες Αντιπτέρισης!
Επισκόπηση Α’ φάσης Περιφερειακών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας 2015-16
Το εναρκτήριο λάκτισμα για την ομάδα μας έγινε την Κυριακή 15/11 με τις κατηγορίες U15 και U11, όπου ήρθαν και τα πρώτα μετάλλια. Οι αθλήτριες Χατζηευστρατίου Μιχαέλα και Αικατερίνη Ζώτου κατέκτησαν αμφότερες την τρίτη θέση και το χάλκινο στο αγώνισμα του απλού. Επίσης, χαμόγελα μας επιφύλασσε και η κατηγορία U17 αφού στο αγώνισμα του διπλού κοριτσιών οι αθλήτριες του Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ Χατζηκαλλία Δήμητρα και Γούσιου Ευδοκία κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.
Στην Α΄φάση συμμετείχαν συνολικά 13 αθλητές πολλοί από τους οποίους είναι «νέοι» στο Μπάντμιντον και οι αγώνες αποτέλεσαν μια πρώτη εμπειρία για τους ίδιους. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι οι εξής: Αικατερίνη Ζώτου (χάλκινο), Μιχαέλα Χατζηευστρατίου (χάλκινο), Θεοδώρα Γκαλέτση, Άννα Αλεξανδρίδου, Ανθούλα Αλεξανδρίδου, Δήμητρα Χατζηκαλλία, Μιχαήλ Παπαδόπουλος, Ευδοκία Γούσιου, Ιορδάνης Λεούδης, Αγγελική Ευθυμίου, Μουρατίδης Ανδρέας, Μιχαήλ Πέτρου, Αικατερίνη Πέτρου.
Συγχαρητήρια σε όλους για την αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλαν, τα μετάλλια και τις συναρπαστικές εμφανίσεις!!
Από και πέρα η σκέψη όλων είναι στο επερχόμενο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά όπου θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την τοπική κοινωνία της Μυγδονίας να θαυμάσει τις επιδόσεις των παιδιών στο άθλημα!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                                                                                                                                                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΚΑΛΕΤΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ                                                                       
ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                                                                        


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!