Α.Ε.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης: Παιδικά Χαμόγελα και Χάντμπολ γέμισε το Δ.Α.Κ. Σταυρούπολης

Παιδικά Χαμόγελα και Χάντμπολ γέμισε το Δ.Α.Κ. Σταυρούπολης

Για άλλη μια φορά το Δ.Α.Κ. Σταυρούπολης για τρεις ολόκληρες ώρες, που φυσικά και είναι λίγες, γέμισε χάντμπολ!!! Παιδικές φωνές, που συντροφεύουν πάντα όλες τις προσπάθειες σε αυτές τις ηλικίες και αρκετοί γονείς που συνάντησαν, ίσως και για πρώτη φορά το άθλημα, βρέθηκαν σε μια εκδήλωση, που έφτασε τον 7ο χρόνο της. Οι τρεις ώρες αποτελούν πλέον κατάκτηση, για την πραγματοποίηση ενός τουρνουά, για το άθλημα της χειροσφαίρισης. Μας υποχρεώνουν όμως αν και το τουρνουά έχει τον τίτλο "Δήμου Παύλου Μελά", να καλούμε για συμμετοχή, μόνο μερικά "κοντινά" Δημοτικά Σχολεία στο κλειστό γυμναστήριο, ώστε να προσπαθήσουμε κάτω από την ασφυκτική πίεση του χρόνου, να φέρουμε τα παιδιά, σε μια πρώτη γνωριμία με την χειροσφαίριση.
Το τουρνουά Δημοτικών Σχολείων πραγματοποιήθηκε σήμερα και σημείωσε απόλυτη επιτυχία! 
Δίπλα στους προπονητές που σήκωσαν το κύριο βάρος της εκδήλωσης στάθηκαν οι αθλήτριές μας, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όπου χρειάστηκε, ακόμη και σαν προπονήτριες των ομάδων που ήρθαν χωρίς συνοδό.
Όμορφες φάσεις, ωραία συναισθήματα, και πραγματικά συναρπαστικό "φινάλε", επιφύλαξε για τους γονείς που επέλεξαν να χαρούν την ηλιόλουστη ημέρα στην κερκίδα, για να παρακολουθήσουν τα καμάρια τους. Νικητές ΟΛΑ τα παιδιά!!!
Απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλα στους νικητές, αν και σε αυτές τις εκδηλώσεις νικητές είναι όλοι!!!
Για πρώτη φορά θεσπίστηκε και η βράβευση στον καλύτερο αθλητή και στην καλύτερη αθλήτρια των αγώνων.

Πραγματικά η επιλογή ήταν αρκετά δύσκολη, μιας και το ταλέντο περισσεύει στα παιδιά της περιοχής μας.

Στο έγγραφο μας προς την Δημοτική αρχή ζητήσαμε ο εκπρόσωπος του Δήμου να βρίσκεται λίγο πριν τις 15:00, στο γυμναστήριο, για τις απονομές. 

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας σε θέματα αθλητισμού, κος Λαλές Δημήτριος, μας εξέπληξε!
Παρακολούθησε από τις κερκίδες για τρεις ολόκληρες ώρες τους μικρούς πρωταγωνιστές και έζησε στις απονομές μαζί τους, τη χαρά της νίκης, αλλά κυρίως της συμμετοχής!
Αξιοσημείωτη για άλλη μια φορά η παρουσία της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. που καλύπτει πλέον όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας και αποτελεί την απόλυτη ασπίδα για όλους τους αγωνιζόμενους. Ο πρόεδρος της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α., κος Μακαβός Γεώργιος, τιμήθηκε με αναμνηστικό δίπλωμα για την συμμετοχή των μελών, στο τουρνουά χειροσφαίρισης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!