Ν. Παπαδόπουλος (Ένωση Πολιτών “Μετέωρα”): “...Στόχος μας να γίνει η περιοχή μας πιο όμορφη, πιο πολιτισμένη, μαχόμαστε για το περιβάλλον, την σωστή πολεοδομική ανάπτυξη...”


Ένας σύλλογος με μεγάλη προσφορά στον τόπο του, στην προκειμένη περίπτωση τα Μετέωρα είναι η Ένωση Πολιτών "Μετέωρα" Δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια (2007) στην περιοχή με πολύ αξιόλογο έργο. Ένα απο τα στελέχη της Ένωσης  με μεγάλη προσφορά είναι ο αντιπρόεδρός της κ Νίος Παπαδόπουλος. Με τον κ Παπαδόπουλο, αντιπρόεδρο της Ένωσης Πολιτών "Μετέωρα" είχαμε μια συνομιλία- συνέντευξη για τις δράσεςι της Ένωσης μέχρι σήμερα αλλά και τους μελλοντικούς στόχους της. Να τον ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για το φωτογραφικό άλμπουμ που μας παραχώρησε για δημοσίευση απο το πρωσοπικό του αρχείο (δείτε το στο τέλος της συνέντευξης).
  1. κ Παπαδόπουλε, ξεκινώντας θα ήθελα να μας περιγράψετε την Ένωση Πολιτών Μετεώρων.
Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω το avatonpress.gr για την αναφορά που κάνει στον σύλλογο μας!
Η περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ είναι μια ιδιαίτερη περιοχή .
Ο τρόπος που η περιοχή μας αναπτύχτηκε από το 1945 και μετά ήταν άναρχος, γεμάτος από καταπατήσεις και αυθαιρεσίες!
Η μορφολογία του εδάφους …. «ΒΟΥΝΟ»
Έτσι από νωρίς οι κάτοικοι ( φτωχοί κυρίως ) για να αποκτήσουν κάποια βασικά αγαθά ( Νερό ,Ρεύμα , Σχολεία, Φωτά, Νοσοκομεία, Δρόμους, εκκλησία... κ.α. έπρεπε να ενώσουν την φωνή τους!
Μόνο έτσι θα κατάφερναν να μετατρέψουν το βουνό σε συνοικισμό !
Δημιούργησαν συλλόγους.
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΜΕΤΕΩΡΑ» είναι η εξέλιξη αυτής της προσπάθειας!
Ιδρύθηκε το 2007, όμως από το 2005 λειτουργούσε ως ένα άτυπο συνοικιακό συμβούλιο.
Ο σύλλογος μας όλα αυτά τα χρόνια που παλεύει για να κάνει την περιοχή μας πιο όμορφη πιο πολιτισμένη, μάχεται για το περιβάλλον την σωστή πολεοδομική ανάπτυξη της περιοχής βλέποντας παράλληλα και τον παράγοντα (κοινωνικά- οικονομικά προβλήματα) που οδήγησαν πολλούς ανθρώπους στο να καταπατήσουν την δημοσιά γη!
Ο σύλλογος μας πολλές φορές για να επιλύσει κάποια σοβαρά θέματα συνεργάζεται με δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, αρχιτέκτονες και άλλους επιστήμονες.
Οργανώνει ομιλίες σε δημόσιους χώρους ,καλεί αιρετούς δημοτικούς και πολιτικούς από όλες τις παρατάξεις!
Φτιάχνουμε ομάδες δράσεις με ξεχωριστό τομέα ευθύνης για να μπορέσουμε να λύσουμε το κάθε πρόβλημα που προκύπτει.
Συνεργαζόμαστε με άλλους συλλόγους για να κάνουμε εκδηλώσεις.
Επικοινωνούμε με τα υπουργεία την περιφέρεια και τον δήμο για να τονίσουμε με επιχειρήματα την λογική μας!
Δημιουργήσαμε μια σελίδα στο διαδίκτυο Facebook (Ένωση πολιτών Μετέωρα Πολίχνης) για να μπορούμε να επικοινωνούμε πιο άμεσα με τον κόσμο !
Όλα αυτά γίνονται με ανθρώπους- συνεργάτες που έχουν ως σκέψη το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ!
Με εθελοντές που αγαπούν τον συνάνθρωπο τους την ζωή και το περιβάλλων !
Χ Ω Ρ Ι Σ Κ Ε Ρ Δ Ο Σ !
  1. Την φετινή χρονιά ποιες ήταν οι δραστηριότητες της Ένωσης;
Στην φετινή χρόνια ο σύλλογος “φρεσκαρίστηκε” μετά της εκλογές, μπήκαν πιο νέα άτομα στην διοίκηση του συλλόγου και με την εμπειρία των παλιών ξεκινήσαμε τις δράσεις!
Όπως πάντα τα καθημερινά προβλήματα της περιοχής (δρόμοι ,σκουπίδια ,φωτά φανάρια κ.τ.λ. ) μαζί και με τα μεγάλα (τροποποίηση γενικού πολεοδομικού σχεδίου, υπόγειοποίηση τον καλωδίων υψηλής τάσης ΔΕΗ, υπόθεση ΚΑΝ- ΚΑΝ ,Νομική και πολεοδομική τακτοποίηση των παλιών κατεχόμενων βλέποντας και την κοινωνική και στεγαστική ανάγκη των ανθρώπων! , ο Σ.Μ.Α., τα στρατόπεδα, τα σχολεία και τα προβλήματα τους , το δάσος μας , η οδός Ανδρέα Παπανδρέου, Καβαλάς ,Χορτιάτη, Ακροπόλεως… κ.α. ) είναι αυτά που ο σύλλογος φώναξε και κατήγγειλε άλλοτε με έγραφα και άλλοτε με την φυσική παρουσία μας μέσα στα δημοτικά συμβούλια, στην τεχνική υπηρεσία και στις Αντίδημαρχίες!
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν ενημερώσαμε τους Αντιδημάρχους (τους φέραμε μπροστά στο πρόβλημα και τους τα δείξαμε!) και αφού τους δώσαμε χρόνο….. φέτος πιέσαμε και συνεχίζουμε να πιέζουμε για να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα!
Πρέπει να ομολογήσω ότι βλέπω πως υπάρχει θετική προσπάθεια από την μεριά του δήμου ιδιαίτερα στα καθημερινά… ωστόσο τα προβλήματα είναι πολλά και έτσι αναμένουμε.
Ελπίζω να καταφέρει κυρίως την επίλυση των μεγάλων θεμάτων!



Τον Ιανουάριο –λίγες μέρες αφού τελειώσαμε με την ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ το θεσμό πλέον για την περιοχή μας «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» 3 – η ΕΝΩΣΗ μαζί με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Άγιο Ιωάννη τον θεολόγο και τον ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ έκαναν κατά την γνώμη μου μια από τις καλύτερες πολιτιστικές εκδήλωσης του τόπου μας ……. το «ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ»
Η τοπική Ιστορία των Μετεώρων της Πολίχνης ξαναζωντάνεψε.
Ένα ταξίδι στις προηγούμενες δεκαετίες μέσα από έκθεση φωτογραφίας, βίντεο και την συλλογή αυθεντικών αντικειμένων και κειμηλίων λαϊκού βίου όλο αυτό ντυμένο με προφορικές μαρτυρίες παλιών κάτοικων .
Πίσω από τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, ενδύματα, οικιακά σκεύη, εργαλεία, μηχανήματα, έγγραφα, ΄΄κρύβεται΄΄ πάντα ο άνθρωπος.
Μέσα από την έκθεση εκατοντάδων φωτογραφιών αποτυπώθηκε η καθημερινή δράση των κατοίκων, στο ευρύ κοινωνικό φάσμα της κατοικίας, της εργασίας, της εκπαίδευσης, αλλά και της θρησκευτικής πίστης, του λαϊκού πολιτισμού, του αθλητισμού, της διασκέδασης.
Αναδείξαμε εκτός από τις μνήμες του παρελθόντος το πως και με πιο τρόπο ένα βουνό «karatzin λόφος» μετατράπηκε σε συνοικία ΜΕΤΕΩΡΩΝ !
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Το νέο γυναικείο στολίδι του συλλόγου μας!
Σκοπός του «εργαστηριού δημιουργίας και έμπνευσης» είναι η ανάπτυξη της δημιουργικής έκφρασης ανεξάρτητα από το γνωστικό επίπεδο του καθενός.
Καλλιεργούμε την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και την καλλιτεχνική δημιουργία , ανταλλάσοντας συναισθήματα, δεξιότητες , εμπειρίες και γνώσεις!!!
Κάθε Τρίτη στις 19: 00 στα γραφεία της «ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ» και σε μια νέα όμορφη δημιουργική γωνιά που έχει διαμορφωθεί. Σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε, να συζητήσουμε ή απλά για να πιούμε έναν καφέ.
Υπεύθυνη τμήματος Βασιλική (Βάσω) Παντιου. Τηλέφωνο 6947041326
Καταφέραμε να συνεργαστούμε με ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών της περιοχής μας (LINGO) και δώσουμε εντελώς δωρεάν στα πλαίσια της αλληλεγγύης ένα κύκλο μαθημάτων αγγλικής γλώσσας για αρχάριους ενήλικες (Άνδρες – Γυναίκες) διάρκειας 45 διδακτικών ωρών που η πραγματική αξία αυτού είναι 270€ το άτομο !
Κάναμε και κάτι πρωτοπόρο για την εκπαίδευση, σε συνεργασία με τους «Φίλους του δάσους» μεταφέραμε την τάξη μας μέσα στην καρδιά του δασυλλίου!
Μετά τα όσα συνέβησαν με το προσφυγικό, ο σύλλογος μας συγκέντρωσε με την βοήθεια του κόσμου και των καταστηματαρχών τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα για τα προσφυγοπούλα!
Πάντα η ΕΝΩΣΗ μαζεύει τέτοιες βοήθειες και τις μοιράζει στους γύρω κατοίκους που έχουν ανάγκη!
Και στο φετινό LETS DO IT που έγινε στο πάρκο Καρατάσιου η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ¨ΜΕΤΕΩΡΑ¨ ήταν συνδιοργανωτής !
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ΜΕΤΕΩΡΑ’’ συνδιοργάνωσε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που ο Δήμος Παύλου Μελά στις 3 Ιουνίου 2016 ¨γιόρτασε¨ στο “Δασύλλιο Μετεώρων” σε συνεργασία με τους ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, και 7ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ και τα τρία σχολεία της Πολίχνης που βρίσκονται κοντά στο άλσος, 4ο Γυμνάσιο, 6ο Δημοτικό και 13ο Δημοτικό.
«ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ» (ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Είναι οι λέξεις που σχημάτισαν με το σώμα τους γύρο από ένα συμβολικό κύκλο τα παιδιά των σχολείων μας!
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
Δώσαμε το παρόν στο κάλεσμα του δήμου μας και στηρίζουμε τον αγώνα για τα στρατόπεδα επανδρώνοντας έναν από τους σταθμούς υποστήριξης των συμμετεχόντων αθλητών!
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΜΕΤΕΩΡΑ» έφερε στα γραφεία της την κ. ΑΧΤΣΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ Δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για να ενημέρωση του πολίτες εντελώς δωρεάν το πώς αντιμετωπίζεις «ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ- ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
Κάναμε συνάντηση στα γραφεία μας με τον βουλευτή της κυβέρνησης K. Τριαντάφυλλο Μηταφίδη μαζί με συνεργάτες του και επιτελείο της Νομαρχιακής αλλά και της Δημοτικής παρατάξεις (Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών) κ.Σταμπουλή Τασο.
Μιλήσαμε κυρίως για θέματα που αφορούν την περιοχή μας καθώς και για το πώς μπορούν να επιλυθούν!
Θέλω να τονίσω ότι τα γραφεία μας είναι ανοιχτά προς όλους!
Δεν έχουμε καμία κομματική θέση μέσα στην ΕΝΩΣΗ!
Έχουμε κάνει και άλλες μικρότερες δράσεις μέσα σε αυτό το εξάμηνο !
Ο σύλλογος μας είναι ενεργός ένας απαραίτητος προστάτης του συνοικισμού μας, είναι η γέφυρα μεταξύ πολίτη και πολιτείας, είναι ο τρόπος να μεγαλώσεις την φωνή σου για να ακουστείς!

  1. Είστε ικανοποιημένος με αυτές τις δραστηριότητες ή είχατε σαν στόχο περισσότερα;
Ικανοποιημένος? θα έλεγα ναι, όμως όπως καταλαβαίνετε είμαστε ερασιτέχνες και προσπαθούμε όσο μπορούμε και μας επιτρέπεται να δώσουμε λύσεις και χαρά με τα έργα μας στους συμπολίτες μας !
Αυτό από μόνο του μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να έχουμε πάντα νέους στόχους!
Προς το παρόν καλοκαίριασε και είναι φυσιολογικό να χρειαζόμαστε κάποια χαλάρωση !
Ετοιμάζουμε όμως μερικές πολιτιστικές δράσεις για τον Σεπτέμβριο κυρίως αφορούν την εκπαίδευση!
Μαθήματα για ενήλικους με προβλήματα ορθογραφίας από φιλόλογο καθηγητή, αν μπορέσουμε να ξανά φτιάξουμε ένα νέο γκρουπ εκμαθήσεις Αγγλικών, και κάτι πιο μεγάλο που θα βοηθήσει πολλά παιδιά που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να έχουν δωρεάν φροντιστήριο για τα μαθήματα τους!
Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα μικρό Φεστιβάλ Παιδείας στην πλατεία μας !?
Και φυσικά το «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 4» με την ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ.
Πρέπει να αρχίσει ο προγραμματισμός για να είναι έτοιμη η εκδήλωση τον Δεκέμβριο!
Και πάντα είμαστε έτοιμοι για ότι έκτακτο βγει!

  1. H Ένωση συμμετέχει στην ΣΥΝΜΠΡΑΞΗ. Δώστε μας μερικά στοιχεία γι'αυτήν και ποια είναι η συμβολή της στον χώρο των Μετεώρων;

Στο τέλος του 2012 το κλίμα στους συλλόγους ήταν πολύ καλό, νομίζω πως υπήρχαν οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση.
Επτά σύλλογοι στα Μετέωρα ενώθηκαν για να κάνουν ακόμα πιο δυνατές εκδήλωσης!
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ,
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΑ,
O ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ»,
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ,
ΤΟ 7ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ,
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAE-KWON-DO ΜΕΤΕΩΡΩΝ,
ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ SPORT and DANCE
Βρήκαμε τα κοινά σημεία επαφής και χωρίς καμία υπογραφή παρά μόνο «το τιμώ αυτά που λέω» και δίνοντας τα χέρια… ξεκινήσαμε την «ΠΡΑΞΗ!»
Αυτή την κίνηση την δώσαμε όνομα την ονομάσαμε συμβολικά ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ!
ΣΥΝ = ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΙ.
Το γράμμα Μ = ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΜΕΤΕΩΡΑ!
Και ΠΡΑΞΗ = ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ, Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ!
Αργότερα εντάχτηκαν και άλλοι δυο σύλλογοι Μουσικοκινητικής και αυτοάμυνας " Karatekinds Παναγία" και ο Α.Μ.Π.Σ Γονέων 2ου Δ.Σ. Πολίχνης "Μετεωρίτες"
Με την συνεργασία κάναμε απίστευτα πράγματα!
ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 1-2-3
Στις δημοτικές εκλογές δώσαμε δυναμικό παρών κάνοντας συζητήσεις με όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων και δημιουργώντας και ένα τηλεοπτικό DEBATE με τους δύο φιναλίστ του πρώτου γύρου!
Κάναμε μια ενημερωτική ημερίδα.
Την άνοιξη του 2014 κάναμε μια όμορφη εκδήλωση το "Μια γειτονιά μια πόλη".
Κάναμε επίσης το LETS DO IT 2015 στο άλσος ΜΕΤΕΩΡΩΝ!
Συμμετείχαμε σαν ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ και σε άλλες διάφορες εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων όπως η αναδάσωση του δασυλλίου Μετέωρων, ο καθαρισμός του ρέματος του Μύλου Ευκαρπίας με το Let’s do it Greece 2014 .
Δώσαμε παρουσία σε τελετές-γιορτές συλλόγων δίνοντας ένα άλλο χρώμα στις εκδηλώσεις τους!
Νομίζω ότι αναδείξαμε τα ΜΕΤΕΩΡΑ ως ένα σπουδαίο πολιτιστικό τόπο που μπορεί με την ενότητα να κάνει απίστευτα πράγματα!
Γίναμε παράδειγμα προς μίμηση για όλοι την Ελλάδα!


  1. Ποιοι είναι οι μελλοντικοί στόχοι της Ένωσης;
    Το πιο δύσκολο κομμάτι της ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗΣ είναι η ενότητα!
Όπως καταλαβαίνει κάνεις 9 εννιά σύλλογοι με τόσο πολύ κόσμο είναι δύσκολο να συντονιστούν , όταν όμως το καταφέρνουν κάνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα!
Κατά την γνώμη μου (η όποια δεν λογίζεται ως άποψη της ΕΝΩΣΗΣ αν δεν περάσει πρώτα από Δ.Σ.) για φέτος θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα στο να ανοιχτούμε προς τα σχολεία, να προσεγγίσουμε και το κομμάτι ΠΑΙΔΕΙΑ.
Πρέπει να εντάξουμε και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων μέσα στη ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ !
Εκτός από το ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ που είναι η βασική μας εκδήλωση, νομίζω πως υπάρχουν τρόποι να εκδηλώσουμε θετικά και προσοδοφόρα πράγματα προς τους μαθητές και τους καθηγητές!
Θα δούμε σύντομα όταν γίνει η συγκέντρωση της ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗΣ και θα πέσουν στο τραπέζι οι προτάσεις!

  1. Πόσο και σε τι επηρέασε η οικονομική κρίση τον σύλλογο σας;
Η κρίση επηρέασε πολύ όλους τους συλλόγους, φυσικά και τον σύλλογο μας!
Το ότι το κράτος δεν δίνει χρήματα και υπαλλήλους στην Περιφέρεια και στους Δήμους δημιουργεί αυτόματα προβλήματα στην καθημερινότητα μας !
Δυστυχώς η οικονομική κρίση είναι και κοινωνική και ψυχολογική!
Η φτώχεια του κόσμου φέρνει γκρίνια και η γρίνια διαμαρτυρία!
Η ΕΝΩΣΗ αντιλαμβάνεται το πρόβλημα και για αυτό προσαρμόζει συνεχώς τις δράσεις της πάνω και σε αυτό !
Όπως προανέφερα στα το τι κάναμε ως σύλλογος φέτος είναι ορατό το ποσό κοντά είμαστε σε αυτήν την λογική !
Κατεβάσαμε και την συνδρομή του συλλόγου μας και την κάναμε μόνο 1 ένα ευρώ τον μηνά! (Για να πληρώνουμε την ΔΕΗ το ΝΕΡΟ κ.τ.λ. έξοδα )
Ένα σημείο αναφοράς είναι πως πρέπει και να προσέξουμε να μην φτάσουμε να αντικαταστήσουμε με εθελοντισμό την δουλειά άλλων επαγγελματιών!
Αυτό είναι δύσκολο γιατί και εμείς πολλές φορές λόγω οικονομικής πίεσης στρέφουμε το βλέμμα μας σε χορηγούς, φίλους και ότι άλλο δωρεάν προκύψει προκείμενου να εξυπηρετήσουμε τα δικαία αιτήματα των συμπολιτών μας.
Πιστεύω πως για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την ΚΡΙΣΗ ως λαός πρέπει να μείνουμε ενωμένοι !
Πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά σε συλλόγους, να βοηθάμε ο ενός τον άλλον , μόνο έτσι θα χτυπήσουμε το κακό , αυτό μας δίδαξε και η ιστορία μας!


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΜΕΤΕΩΡΑ»

Δείτε φωτογραφικό υλικό απο το προσωπικό αρχείο του κ Νίκου Παπαδόπουλου, κάνοντας διπλό κλικ στην παρακαω φώτο
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ "ΜΕΤΕΩΡΑ"


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!