Κορδελιό: “Θέλουμε να αναπνέουμε καθαρό Οξυγόνο εμείς και τα παιδιά μας” απαιτεί η Κίνηση Δημοτών Κορδελιού Ευόσμου


 "Η Αναπνοή είναι Δικαίωμα και το Διεκδικούμε", ήταν το σύνθημα της ανεξάρτητης Κίνησης Δημοτών Κορδελιού Ευόσμου, στην συγκέντρωση που κάλεσαν σήμερα το απόγευμα στο στο Θεατράκι επί της οδού Παπαδιαμάντη & Κατσαντώνη στο Κορδελιό.
Αρκετός ο κόσμος που παρευρέθηκε στην συγκέντρωση - διαμαρτυρία. όπου έγινε ανταλλαγή απόψεων και κυκλοφόρησε ένα κείμενο κάλεσμα προς όλους για να δραστηριοποιηθούν και να απαιτήσουν το αυτονόητο "....που είναι δικαίωμά μας να αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας καθαρό ΟΞΥΓΟΝΟ..."
Τέλος, καλούν την δημοτική αρχή Κορδελιού - Ευόσμου να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως 
1) την σύσταση επιτροπής για την διενέργεια ελέγχων της ατμοσφαιρικής ρύπανσηςσε ανύποπτο χρόνο και αυτές να κοινοποιούνται στη σελίδα του Δήμου, όπου θα έχουν πρόσβαση οι δημότες, 
2) να γίνει έρευνα απο τον δήμο έτσι ώστε να εξακριβωθεί απο που προέρχεται η δυσοσμία.... 
3) να κοινοποιηθούν επιδημιολογικές μελέτες  που θα πιστοποιούν τις συνέπειες της επιβαρυμένης ατμόσφαιρας στην υγεία των πολιτών....

Η ενημέρωση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και για τον λόγο αυτό την ανακοίνωση την κοινοποιούν προς του; αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και στους φορείς του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με σκοπό την συγκέντρωση υπογραφών, "....για ένα περιβάλλον που δεν θα υποθηκεύει τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας..."

















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!