Παραίτηση βόμβα αντιδημάρχου στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Παραίτηση βόμβα ανακοινώθηκε απο τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής , Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ Ταλατά Βασίλη. Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στο προφίλ του αντιδημάρχου κ Ταλατά πριν λίγες ώρες.

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή του:


Φίλες και Φίλοι,
πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την στιγμή που ο Δήμαρχος μας κ. Πέτρος Σούλας εμπιστεύτηκε στο πρόσωπο μου την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας υγείας. Στο διάστημα αυτό θέλω να πιστεύω πως υπηρέτησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δύσκολο και καίριο κοινωνικό έργο του Δήμου μας.
Πριν από δύο ημέρες υπέβαλα την παραίτησή μου στον κ. Δήμαρχο για λόγους που επ' ουδενί δεν εμπίπτουν στη θέληση μου. Εάν εξυπηρετώ όμως τον σχεδιασμό και τις ανάγκες της διοίκησης, οφείλω να το κάνω!
Ευχαριστώ με όλη μου την εκτίμηση τους Δημοτικούς υπαλλήλους του τμήματος για την προθυμία και την εργατικότητα τους, τους εθελοντές που η ενθουσιώδης και αγνή προσφορά τους στον συνάνθρωπο μας, μου έδινε ελπίδα και κουράγιο να ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες και τέλος όλους τους επαγγελματίες που με πραγματικό ενδιαφέρον προμήθευσαν πληθώρα αγαθών.
Θα συνεχίσω από τη θέση του Δ. Συμβούλου να υπηρετώ τον Δήμαρχο και τον Δήμο μας. 

Με εκτίμηση 

Βασίλης Ταλατάς 
Δημοτικός Σύμβουλος.

Υ.Γ. Το τηλ. επικοινωνίας μου δεν είναι πλέον το .......138 αλλά μόνο το ........983.

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της παραίτησης μου.

Εύοσμος 30 - 9 - 2016
Αρ. Πρωτ.: 0000
ΠΡΟΣ : Δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου, κ. Πέτρο Σούλα
ΘΕΜΑ : «Υποβολή παραίτησης»
Κύριε Δήμαρχε,
Κατόπιν συζητήσεως που είχαμε προ ημερών θα ήθελα να σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.
Ελπίζω και εύχομαι η παραίτησή μου να σας διευκολύνει να πραγματοποιήσετε τον όποιο σχεδιασμό σας για τον εναπομείναντα χρόνο διοίκησής σας.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείξατε στο πρόσωπό μου στα δύο πολύ ενδιαφέροντα χρόνια της θητείας μου.

Με εκτίμηση 
Βασίλης Ταλατάς 
Δημοτικός Σύμβουλος


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!