Εγκαινιάστηκε το ΚΕΠ της Νικόπολης Διεκπεραιώθηκαν πάνω από 115.000 υποθέσεις πολιτών στα ΚΕΠ του Δήμου Παύλου Μελά το 2016




- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
Εγκαινιάστηκε το ΚΕΠ της Νικόπολης
Διεκπεραιώθηκαν πάνω από 115.000 υποθέσεις πολιτών στα ΚΕΠ του Δήμου Παύλου Μελά το 2016

‘’ΚΕΠ. Για πάρα πολλούς ο πιο επιτυχημένος θεσμός της Ελληνικής Πολιτείας!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε όλα αυτά που επιθυμούμε να μας παρέχει μια σύγχρονη ωφέλιμη δημόσια διοίκηση. Ποιότητα λειτουργίας με την ορθή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα τους πολίτες και ιδιαίτερα τους υπερήλικες και τα ΑΜΕΑ, αλλά και πολίτες που δεν έχουν πολλές γνώσεις΄΄.
Με αυτές τις κουβέντες ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης εγκαινίασε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2017, το 5ο ΚΕΠ του Δήμου,  στη Νικόπολη, Παράρτημα Σταυρούπολης, στην οδό Λήμνου 2 και Καζαντζίδη, στο Ισόγειο της Κοινωνικής Υπηρεσίας και συνέχισε…
΄΄Η χαρά μου είναι διπλή που η Υπηρεσία των ΚΕΠ αποκτά έδρα εδώ στη Νικόπολη, σε μια περιοχή ιδιαίτερα πληττόμενη από την ανεργία και άλλα στοιχεία που δυσκολεύουν τη ζωή των πολιτών. Καλώ λοιπόν τους πολίτες να ενημερωθούν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΕΠ και να τις αξιοποιήσουν΄΄.
Να σημειωθεί ότι και κατά το έτος 2016, τα καταστήματα και τα Παραρτήματα των ΚΕΠ του Δήμου Παύλου Μελά, πέτυχαν εντυπωσιακές επιδόσεις.
Σε ένα σύνολο καταστημάτων και παραρτημάτων που ξεπερνούν τα 1.000 σημεία στην Ελλάδα, τα ΚΕΠ Σταυρούπολης και Πολίχνης κατατάσσονται στην 16η και 18η θέση (στις πρώτες θέσεις είναι 10 καταστήματα των Δήμων Αθηναίων, Πειραιά, Θεσσαλονίκης).
Μαζί με τα ΚΕΠ Ευκαρπίας και Μετεώρων, διεκπεραίωσαν πάνω από 115.000 υποθέσεις των πολιτών.
Την τελετή των εγκαινίων ευλόγησαν οι πατέρες Γεώργιος Αρχοντάκης, Τριαντάφυλλος Μποτίλας, Κωνσταντίνος Σταυρίδης, εφημέριοι του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Σταυρούπολης.
Παρόντες στην εκδήλωση πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Υπηρεσίας,
η Διευθύντρια των ΚΕΠ του Δήμου Παύλου Μελά Σταυρούλα Θεοδωρίδου και οι υπόλοιποι υπάλληλοι του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών, οι βουλευτές Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δημήτρης Χατζηβρέττας, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Ορφανός, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Στράτος Σιμόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Όλγα Μυρίδου, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αθάνατος, Παντελής Νιγδέλης, Σάκης Λαζαρίδης, Κώστας Πάντσης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕ ΙΡΙΣ Στέφανος Γιαννουλίδης, οι Εντεταλμένοι Νίκος Παυλίδης, Κώστας Στούπας, Δημήτρης Λαλές, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Άκης Αράπογλου,  οι Δημοτικοί σύμβουλοι Σαράντης Καρβουνίδης, Παντελής Αδαμούδης, Χαρούλα Αμανατίδου, Αθανάσιος Κίκης, Τοπικοί Σύμβουλοι και ο Δημήτρης Ασλανίδης, Πρόεδρος του Ιεραποστολικού Συνδέσμου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους Σαξόφωνου με τζαζ μελωδίες, από τον Δανιήλ Βογιατζή του Δημοτικού Ωδείου Σταυρούπολης της ΔΗΚΕ ΙΡΙΣ Δήμου Παύλου Μελά και με την παρουσίαση τμήματος  από την Έκθεση «Όψεις νέων φωτογράφων» της Φωτογραφικής Λέσχης «Όψεις» του Δήμου Παύλου Μελά. Τα έργα θα παραμείνουν στο συγκεκριμένο χώρο μέχρι και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.
Τα κεράσματα που προσφέρθηκαν ήταν μια ευγενική χορηγία των Ζαχαροπλαστείων Βασίλης στη Νικόπολη και στην Πολίχνη, του GRAND Μασούτης στην οδό Λαγκαδά και του S/M Βασίλαγας στην οδό Ωραιοκάστρου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας του ΚΕΠ  Νικόπολης
2310 020 176, 180, 181 και φαξ: 2310 020 188













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!