Ανοιχτό το βασικό οδικό δίκτυο σε Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία του Δήμου Παύλου. Κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί την Παρασεκυή 13/1/2017

Προσβάσιμο είναι το βασικό οδικό δίκτυο σε Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ευκαρπία  του Δήμου Παύλου Μελά, όπου συνεχίζεται η προσπάθεια αποκατάστασης της λειτουργίας της πόλης με την αρωγή του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, Αντιδημάρχων, μελών της Διοίκησης, των εργαζομένων και την υποστήριξη όλων των διαθέσιμων οχημάτων και μηχανημάτων Έργου (φορτωτές για αποχιονισμό και προμήθεια αλατιού, φορτηγάκια με συρόμενη αλατιέρα, πλυντήριο – βυτιοφόρο για ρίψη θαλασσινού νερού, μισθωμένο εκχιονιστικό – αλατιέρα και άλλα οχήματα του στόλου οχημάτων Δήμου Παύλου Μελά).
Σε 24ωρη βάση συνεχίστηκε ο αποχιονισμός και η ρίψη μεγάλης ποσότητας άλατος, το κεντρικό οδικό δίκτυο είναι καθαρό, η κυκλοφορία των οχημάτων και οι γραμμές ΟΑΣΘ και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες διεξάγονται κανονικά και η προσπάθεια επικεντρώνεται και στις μικρότερες οδούς.
Συνιστάται στους πολίτες, σύμφωνα και με τις οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
Σε περιοχές όπου έχει δημιουργηθεί παγετός απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή όταν οδηγείτε. Ενημερωθείτε για την κατάσταση του οδικού δικτύου και έχετε αντιολισθητικές αλυσίδες.
Αν μετακινήστε πεζή, φορέστε κατάλληλα παπούτσια ώστε να αποφύγετε τραυματισμούς, λόγω της ολισθηρότητας.
Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ κλειστά στο Δήμο Παύλου Μελά και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης αποφάσισε την αναστολή των μαθημάτων όλων των σχολικών μονάδων Α'/θμιας και Β'/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παύλου Μελά την Παρασκευή 13  Ιανουαρίου 2017 λόγω παγετού, αδυναμίας ασφαλούς πρόσβασης μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες και για την καλύτερη προετοιμασία των χώρων από τα συνεργεία του Δήμου.
Επίσης θα παραμείνουν κλειστοί όλοι παιδικοί σταθμοί και οι Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης, ΚΗΦΗ.
Κλειστά τα Γυμναστήρια – Δεν θα πραγματοποιηθούν τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους
Με απόφαση της Διοίκησης του Δήμου Παύλου Μελά, θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά,  τα Γυμναστήρια ΔΑΚ Σταυρούπολης, ΔΑΚ Ευκαρπίας, ΔΑΚ Πολίχνης Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ΔΑΚ Πολίχνης Στέφανος Ιωαννίδης, Νικόλαος Καρυπίδης, Ιωάννης Σιδηρόπουλος.
Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου 2017.
Υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Δήμου ανά ενότητα
Σταυρούπολη 2313 302830, Πολίχνη 2313 302329, Ευκαρπία 2313 502106


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!