Σε σχολεία Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά, Αγ. Αθανασίου οι δομές υποδοχής για την εκπαίδευση των προσφύγων. Δείτε τον πίνακα



Ανακοινώθηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης της 9ης Ιανουαρίου 2017 (φύλλο 6, τεύχος Δεύτερο, απόφαση 1400/ΓΔ4) ο  "Καθορισμός σχολικών μονάδων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής και Στερεάς Ελλάδας για το σχολικό έτος 2016-17 εντός των οποίων θα λειτουργούν οι Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ).".

Για την περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης αναφέρεται ο καθορισμός των σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2016-17 εντός των οποίων θα λειτουργήσουν οι Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ) ανά κέντρο φιλοξενίας.

Έτσι για τα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στο Βαγιοχώρι, στο Καβαλάρι στο Δερβένι Alexil  και στα Διαβατά τα σχολεία που καθορίστηκαν είναι για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση το δημοτικό σχολείο Προφήτη, το δημοτικό σχολείο Καβαλαρίου, το 1ο  & 4ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, το δημοτικό σχολείου Μελισσοχωρίου, το 1ο & 2ο δημοτικό σχολείο Αγίου Αθανασίου, αντίστοιχα.

Για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση ορίστηκαν το γυμνάσιο Εγνατίας, το 4ο γυμνάσιο Λαγκαδά, το 1ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου και το 1ο γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου.

Δείτε τον πίνακα απο την Εφημερίδα της Κυβέρνησης που αναφέρει τα δημοτικά σχολεία



και τον πίνακα που αναφέρει  τα γυμνάσια



και τον σύνδεσμο που παραπέμπει στο αντίστοιχο τεύχος της Εφημερίδας: εδώ



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!