«Γ. Λίλτσης: Η διοίκηση του δήμου δεν είναι ούτε κακή, ούτε καλή. Είναι ΛΙΓΗ», στην κοπή βασιλόπιτας της ΑναΤΡΟΠΗΣ του Δήμου Παύλου Μελά





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Γ. Λίλτσης: Η διοίκηση του δήμου δεν είναι ούτε κακή, ούτε καλή. Είναι ΛΙΓΗ»

Παρουσία πλήθους κόσμου: στελεχών της παράταξης και ενεργών πολιτών - δημοτών Παύλου Μελά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της αυτοδιοικητικής παράταξης «αναΤΡΟΠΗ Δήμου Παύλου Μελά» στο πολιτιστικό κέντρο «Χρήστος Τσακίρης».

Ο κ. Λίλτσης «έκοψε» τέσσαρα κομμάτια από την πίτα, συμβολικά, όπως είπε. Ένα για τον Χριστό και την Παναγία, ένα για την Ελλάδα, ένα για τον δήμο  Παύλου Μελά και ένα για την παράταξη «αναΤΡΟΠΗ Δήμου Παύλου Μελά». Δήλωσε ο κ. Λίλτσης: «Στην παράταξή μας παντρεύουμε την ορμή του νέου με την σοφία του παλιού», ζητώντας να ανέβουν στην εξέδρα το νεότερο και το  παλαιότερο στέλεχος της παράταξης.

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης και  δημοτικός σύμβουλος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης έστειλε το μήνυμα πως: «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε όχι απλώς κάτι αλλά... ΠΟΛΛΑ». «Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή στην μιζέρια και την αποδοχή της, στην αναμονή του πολιτικού Μεσσία. Ο μόνος ρόλος που μας αξίζει είναι αυτός του ενεργού πολίτη που αγωνίζεται για την προσωπική, την κοινωνική και την επαγγελματική του πρόοδο».

«Ζορμπάδες είμαστε και διαπρέπουμε σε πρόσφορο έδαφος. Αυτό το αποδεικνύουν οι Έλληνες συμπατριώτες μας που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Ο μόνος μας εχθρός είναι ο κακός μας εαυτός. Πρέπει να βγάλουμε από μέσα μας τον καλό μας εαυτό που δεν θέλει την εφήμερη δόξα» είπε ο κ. Λίλτσης.

Και συνέχισε: «Η σημερινή διοίκηση του δήμου δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Είναι λίγη, τόση δα. Μόνο αυτά μπορεί να κάνει. Σήμερα δεν αξιοποιείται ούτε το 10% των δυνατοτήτων του δήμου μας. Πρέπει να γίνουμε εμείς οι φορείς της αναΤΡΟΠΗΣ στο δήμο μας. Ευκαιρίες στην περιοχή μας υπάρχουν, προετοιμασμένοι άνθρωποι δεν υπάρχουν. Δεν το χάσαμε το παιχνίδι. Δεν τελείωσε. Πρέπει να το πιστέψουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας».

Όπως είπε ο επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά»: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. Είμαστε πολίτες με ιδεολογία και αρχές. Ιδεολογία μας είναι η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και βασική αρχή μας είναι η ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ του μεγαλύτερου δυνατού οφέλους στον πολίτη! Δεν υποκύπτουμε στους συνήθεις διαχωρισμούς δεξιών και αριστερών, συντηρητικών και προοδευτικών. Η λακκούβα δεν είναι ούτε αριστερή ούτε δεξιά. Τα σκουπίδια μυρίζουν το ίδιο, απ’ όπου και αν προέρχονται.  Υπηρετούμε αποκλειστικά και μόνο το Δήμο Παύλου Μελά και τις ανάγκες του! Με σεβασμό στους πολίτες και γόνιμο διάλογο, με εντιμότητα και στρατηγική ασκούμε την πιο αποτελεσματική αντιπολίτευση!».

Ο κ. Γιώργος Λίλτσης προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό του αντιπολιτευτικού έργου της παράταξης και απαρίθμησε τα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής:

1.            Έλλειψη οράματος, έμπνευσης και στελεχών
2.            Τραγικές αδυναμίες και αναποτελεσματικές προσπάθειες
3.            Πρέπει να βελτιωθούν οι παράμετροι της καθημερινής ζωής
4.            Είναι πρόκληση η αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά- Πρέπει να λειτουργήσει ως Μητροπολιτικό πάρκο
5.            Πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Να κάνουμε τα σκουπίδια από πρόβλημα σε ευκαιρία, αξιοποιώντας μελέτες και μεθόδους του εξωτερικού
6.            Αναποτελεσματικότητα στη διαχείριση προβλημάτων, όπως έγινε στην πρόσφατη κακοκαιρία


«Ζούμε σε εποχές, που ιδεολογίες, παραδοσιακές έννοιες, λέξεις και αξίες διαστρεβλώνονται , χάνουν την αξία τους και μπερδεύουν. Κάποτε, όχι πολύ παλιά, σ’ αυτή τη χώρα, οι λέξεις μπέσα, φιλότιμο, αλληλεγγύη, φιλοξενία, εντιμότητα είχαν ουσιαστικό περιεχόμενο. Οι άνθρωποι που επιμένουν και σήμερα να έχουν αυτές τις αξίες λοιδορούνται, απαξιώνονται, χαρακτηρίζονται γραφικοί. Καμιά εξέλιξη , καμιά πρόοδος δεν θα έρθει αν δεν ξανακερδίσουμε τις βασικές μας αξίες. Η κρίση σε εθνικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο πρώτιστα είναι κρίση αξιών. Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε για να πάρουμε τα φυλάκια της απραξίας , της αδιαφορίας, της ανεπάρκειας  και του ατομικού ωφελιμισμού» συνέχισε ο επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ».

«Πιστευω βαθειά πως μπορούμε να μετατρέψουμε το κακό σε καλό. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και ψυχική ανάταση» κατέληξε ο κ. Λίλτσης.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!