Δήμος Παύλου Μελά: Τελετή βράβευσης των μαθητών λυκείων που πέτυχαν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ. Δηλώσεις δημάρχου κ Δεμουρτζίδη και αντιδημάρχου κ Χριστοδούλου [φώτο] [video]



ρεπορταζ avatonpress.gr

Μια όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε το γραφείο δημάρχου του δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με την αντιδημαρχίς Παιδείας και Πολιτισμού, σήμερα το μεσημέρι όπου βράβευσε τους  μαθητές γενικών και επαγγελματικών λυκείων που πέρασαν σε σχολή των ΑΕΙ ή/και ΤΕΙ στο χώρο του Αμφιθεάτρου των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, Ακριτών και Θράκης 4, δίπλα στη Μονή Λαζαριστών. ..
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος κ Δημήτριος Δεμουρτζίδης που απένειμε τα αναμνηστικά στους πρώην μαθητές και σημερινούς φοιτητές, ο εκπρόσπωπος του Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως κ Βαρνάβα, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ Παύλος Μαντζιάρης, οι  αντιδήμαρχοι  κ Χριστοδούλου, Λαζαρίδης, Αθάνατος, ο πρόεδρος της Β/θμιας Επιτροπής κ Αράπογλου, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά. καθώς και οι διευθυντές των σχολικών μονάδων και γονείς των μαθητών.










Δείτε πλούσιο φωτογραφικό λεύκωμα του avatonpress.gr εδώ 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!