Φωτιά στο Καρατάσιου. Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής. Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι απο την ομάδα ΔΙΑΣ [έκτακτο]

φώτο αρχείου
3 ανήλικοι έβαλαν φωτιά για πλάκα στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου. Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα επιχείρησαν να κάψουν το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.
Συγκεκριμένα,σήμερα στις 8:00 μ.μ. 3 ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε απομακρυσμένο χώρο που βρίσκεται κάτω από την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, μέσα στο Καρατάσιου.
Έγιναν όμως αντιληπτοί από πολίτες και τον εκτός υπηρεσίας αστυνομικό της ΟΠΚΕ Μπαλατσούκα Γιώργο, που εκείνη την ώρα έκανε τζόκινγκ και αφού τους παρακολούθησε αμέσως ενημέρωσε την ομάδα ΔΙΑΣ και συνελήφθησαν σε παρακείμενη περιοχή.
Η φωτιά σβήστηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αφού κατέκαψε χορτολιβαδική έκταση 150 τετραγωνικών.
Στο χώρο του συμβάντος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παύλου Μελά Σάκης Λαζαρίδης και έδωσε συγχαρητήρια στους Πυροσβέστες και Αστυνομικούς για την έγκαιρη και αποτελεσματική συνεργασία.
''Είμαστε ακόμη στην αρχή της αντιπυρικής περιόδου και δυστυχώς τα φαινόμενα εμπρησμών είναι πάρα πολλά και σε δύσκολες περιοχές του Δήμου Παύλου Μελά και χρειάζεται η βοήθεια όλων των εθελοντών στον τομέα της περιπολίας και πυρασφάλειας για την αποφυγή δυσάρεστων συμβάντων. Στο επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί να γίνει ενημέρωση από εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας στα σχολεία του Δήμου Παύλου Μελά για την αποφυγή εμπρησμών και ανάλογων φαινομένων'' δήλωσε ο κ Σάκης Λαζαρίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!