Χάλκινος ο Αλέξανδρος Τερζόπουλος του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου στην 49η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας Τεράστια η επιτυχία του [φώτο]


Με μία τεράστια επιτυχία επιστρέφει  ο Αλέξανδρος Τερζόπουλος, τελειόφοιτος μαθητής της Β' λυκείου του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου . Διακρίθηκε στη 49η Διεθνη Ολυμπιάδα Χημείας  που πραγματοποιήθηκε απο 6-15 Ιουλίου 2017 στο Νakhon Pathom και Bangkok της Ταυλάνδης. και κατέκτησε  το χάλκινο μετάλλιο. Μια τεράστια επιτυχία τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελλάδα και την Ένωση Ελλήνων Χημικών.    Στην 49η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας συμμετείχαν μαθητές απο 76 χώρες απο όλο τον κόσμο,                                                                  
Πολλά συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο, στην οικογένειά του και τους γονείς του, στους καθηγητές και μέντορες του ΕΚΠΑ που συνέβαλαν τα μέγιστα στην προετοιμασία των τεσσάρων μαθητών, τους μέντορες - συνοδούς, τους, την καθηγήτριά Χημείας στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου κ Αννα Σαλματζίδου και τον διευθυντή του σχολείου κ Βασίλειο Μιχαηλίδη, αλλά και σε όλους τους καθηγητές του, για την στήριξη που του παρείχαν ο καθένας απο την πλευρά του. 

Μάλιστα τα μετάλλια για την Ένωση Ελλήνων Χημικών είναι δύο αφού και ο μαθητής της Γ' λυκείου Ευστράτιος Τσακαλίδης του Κολλεγίου Αθηνών πήρε και αυτός χάλκινο μετάλλιο.

Πολλά συγχαρητήρια και στους 4 μαθητές που συμμετείχαν στην 49η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας.


.                           










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!