Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης υποδέχτηκε τον 3ο Πρωταθλητή Ευρώπης στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη Ηλία Παγκαλίδη


- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης υποδέχτηκε τον 3ο Πρωταθλητή Ευρώπης στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη Ηλία Παγκαλίδη

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, τον 3ο Πρωταθλητή Ευρώπης στην  Ελληνορωμαϊκή Πάλη Ηλία Παγκαλίδη.
Ο Πολιχνιώτης αθλητής,  κατέκτησε το Σάββατο 29 Ιουλίου, το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 85 κιλών της Ελληνορωμαϊκής Πάλης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων του Σαράγεβο.
Στο μικρό τελικό αντιμετώπισε τον Λιθουανό Ignas Bukauskas, τον νίκησε με 5-1 στα σημεία και ανέβηκε στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Τον Ηλία Παγκαλίδη που ανήκει στον ΠΑΟΚ, προπονεί ο πατέρας του Γιάννης Παγκαλίδης, που υπήρξε παλιός  πρωταθλητής της πάλης και σήμερα είναι εθνικός προπονητής. Έτσι συνεχίζει να γράφεται με χρυσά γράμματα η σελίδα της πάλης στην Πολίχνη και στο Δήμο Παύλου Μελά, που έχει παράδοση και ιστορία πολλών χρόνων με επιτυχίες και πολλούς πρωταθλητές που δόξασαν την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη τους Ηλία και Γιάννη Παγκαλίδη, τους ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες  και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων που διεξάγεται από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 στην Αθήνα και τόνισε ότι σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τις Εθνικές Ομοσπονδίες Πάλης, Άρσης Βαρών και Ταεκβοντό, εδώ και 2 χρόνια γίνεται συντονισμένη προσπάθεια για να ανοίξει το ΕΑΚ Βαρέων Αθλημάτων στη Σταυρούπολη επί της οδού Καραολή & Δημητρίου, δίπλα στο Δημαρχείο Παύλου Μελά, έτσι ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές και τους ​αυριανούς πρωταθλητές. 





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!