Μπράβο Δημήτρη, μπράβο σε όλους σας!!! Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Νέων πόλο! Αποκλειστικές δηλώσεις [φώτο] [video]



Άξιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές η Εθνική Ομάδα Νέων πόλο. Μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις σε ομαδικό άθλημα που είχε ποτέ η Ελλάδα.
Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Νικολαίδης από Θεσσαλονίκη, το Ωραιόκαστρο, παίκτης του ΠΑΟΚ, φίλος του avatonpress.gr και σκόρερ του τελικού (σημείωσε το γκολ με το οποίο η Εθνική πέρασε μπροστά στο σκορ.
Μπράβο σε όλους τους αθλητές.
Μπράβο και στον δικό μας, τον Δημήτρη Νικολαίδη.

Ο Δημήτρης Νικολαίδης δήλωσε στο avatonpress.gr

"Ηταν μια τεράστια διοργάνωση και καταφέραμε και γράψαμε ιστορία σαν Έλληνες. Βγήκαμε πρώτοι και πιστεύω κάναμε όλη την Ελλάδα περήφανη στο άθλημα που ακόμα και αν δεν ξέρουν έχει φέρει πολλές επιτυχίες"



Δείτε το βίντεο με το γκόλ του Δημήτρη, με το οποίο η εθνική περνάει μπροστά στο σκορ με 7-6




Όσον αφορά τον αγώνα:
Το ματς κρίθηκε στα πέναλτυ, ενώ η εθνική έκανε ανατροπή από το -3 στο ματς και ισοφαρίστηκε 1’’ πριν το τέλος. Η εθνική δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι και γρήγορα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 γκολ να κυνηγά την Κροατία. Χωρίς καλές επιλογές στον παίκτη παραπάνω και με δυσκολία στην επίθεση η Κροατία έφτασε στα μέσα του γ 8λέπτου στο +3 (2-5).
Κάπου εκεί οι παίκτες του Λοράντου έβγαλαν πείσμα και πάθος και πέτυχαν να ισοφαρίσουν παίζοντας εξαιρετική άμυνα
Ο Νικολαΐδης από τη θέση του φουνταριστού 50’’ πριν το φινάλε έφερε για πρώτη φορά την εθνική μπροστά με 7-6, με τους διεθνείς να βγάζουν 2 φορές άμυνα σε παίκτη παραπάνω, αλλά να δέχονται γκολ σε μακρινό σουτ  των Κροατών 1 δευτερόλεπτο πριν το τέλος.
Η τύχη όμως ήταν με την Ελληνική ομάδα, αφού το 2ο πέναλτυ του Λάζιτς σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ οι διεθνείς δεν έχασαν κανένα (Τρούλος, Παπαναστασίου, Γαρδίκας, Μασμανίδης) με τον Γκιουβέτση να εκτελεί το καθοριστικό 5ο πέναλτυ για το 5-3 (12-10).

Τα 8λεπτα: 1-2, 2-4 (1-2), 4-5 (2-1), 7-7 (3-2) / 12-10 (πεν)


Τα γκολ της εθνικής: Γαρδίκας 2, Παπαναστασίου, Τρούλος, Μασμανίδης, Γκιουβέτσης, Νικολαΐδης.


Δείτε το βίντεο της απονομής.....






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!