Δεν είναι μόνο ο Σαρωνικός....Η Δυτική Θεσσαλονίκη σβήνει αργά και βασανιστικά μαζί με τους κατοίκους της

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΒΗΝΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ .
ΚΑΛΟΥΜΕ 
 ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ : επιστήμονες , συγγραφείς ,  ποιητές , Ηθοποιούς  , Τραγουδιστές, Δημοσιογράφους , όλους τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών που έπαιζαν και παίζουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία γιατί η γνώμη τους μετράει ,να γράψουν δυο λόγια  με την πένα τους , η γνώμη τους έχει βαρύτητα , το διαδίκτυο μπορεί και έχει τη δύναμη να γνωστοποιήσει το πρόβλημα που βιώνουμε καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι στη Δυτική Θεσσαλονίκη με την ατμοσφαιρική ρύπανση και την έντονη δυσοσμία από γκάζι και πετρέλαιο που δυσχεραίνει τη ζωή μας. 

Σας παρακαλούμε αυτό που συμβαίνει στη Δυτική Θεσσαλονίκη είναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ με άμεσο αντίκτυπο στην υγεία χιλιάδων πολιτών , μην το προσπερνάτε . διαβάστε τα δημοσιεύματα και τα σχόλια των πολιτών στην Ομάδα " Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ " και πάρτε θέση.
Η υγεία των παιδιών μας είναι σε κίνδυνο και κανένας δεν λέει να ασχοληθεί σοβαρά , υποσχέσεις  χωρίς αντίκρυσμα , μόνο λόγια χωρίς πράξεις, σίγουρα δεν τιμούν κανέναν ούτε την τοπική διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου  , ούτε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , ούτε την Κεντρική κυβέρνηση. 
Δεν είμαστε πολίτες Β΄κατηγορίας έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας αναπνέοντας καθαρό οξυγόνο.
Παρακαλούμε να σταθείτε στο πλευρό μας , μόνο με την συμπαράστασή ανθρώπων με κύρος και αναγνωρισιμότητα ίσως καταφέρουμε να πιέσουμε και να κάμψουμε την αναλγησία των υπευθύνων.

Σαμαρτζίδου Μαρίνα μέλος της συντονιστικής επιτροπής " Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!