Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά για τη διαρροή στο διαδίκτυο της Έκθεσης με θέμα τη δυσοσμία στη Δυτική Θεσσαλονίκη



Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά στη συνεδρίασή του, στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, εξέδωσε Κατά Πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα καταγγελίας σε σχέση με τη διαρροή στο διαδίκτυο της Έκθεσης με θέμα : Δυσοσμία στη Δυτική Θεσσαλονίκη- Καταγραφή Υπάρχουσας Κατάστασης, σύμφωνα με την υπ΄ αρ. 513/2017 απόφασή του:
Τις τελευταίες μέρες διέρρευσε στο διαδίκτυο η Έκθεση με θέμα Δυσοσμία στην Δυτική Θεσσαλονίκη – Καταγραφή Υπάρχουσας Κατάστασης που συνέταξε ιδιωτική εταιρεία για λογαριασμό των ΕΛΠΕ και η οποία  αριθμεί 105 σελίδες και έχει ημερομηνία 7 Μαΐου, η αυθεντικότητα της οποίας ουδέποτε αμφισβητήθηκε.
Την ανήκουστο αυτή πρακτική καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε σήμερα με το παρόν ψήφισμα.
Ειδικότερα, στο κεφάλαιο «Ιστορικό και Χαρτογράφηση Αντιδράσεων για το πρόβλημα της δυσοσμίας», πραγματώνεται μία κατάφορη παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πολιτών, βουλευτών και δημοτικών συμβούλων, όπου περιέχονται καταγραφές τηλεφωνημάτων διαμαρτυρίας προς τα ΕΛΠΕ, φωτογραφιών απλών πολιτών, παρακολούθηση κάθε σχετικής ανάρτησης στο facebook, στο διαδίκτυο και σε κάθε μέσο ενημέρωσης.
Η ΕΛΠΕ μπορεί να ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ωστόσο δεν ανέλαβε την ευθύνη για την παροχή πρωτογενούς πληροφοριακού υλικού στην ιδιωτική εταιρεία, όπως αναλυτικές καταγραφές τηλεφωνημάτων διαμαρτυρίας κατοίκων στο τηλεφωνικό κέντρο των ΕΛΠΕ.
Στεκόμαστε δίπλα στον αγώνα των κατοίκων Κορδελιού – Ευόσμου, και καλούμε την κυβέρνηση να πράξει αυτά που ορίζει το Σύνταγμα, να προστατέψει τους πολίτες της και το νόμιμο δικαίωμά τους να ζούνε σε ένα υγιές φυσικό περιβάλλον.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   ΚΙΚΗΣ
            

Πηγή: www.pavlosmelas.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!