Οι Ναυτοπρόσκοποι Παύλου Μελά στην τελετή στέψης της προτομής του Ναυάρχου Βότση!



Οι Ναυτοπρόσκοποι Παύλου Μελά στην τελετή στέψης της προτομής του Ναυάρχου Βότση!
Εδώ και 72 χρόνια, οι Ναυτοπρόσκοποι της πόλης μας τιμούν με κάθε επισημότητα τη μνήμη του Ναυάρχου Βότση, που σαν σήμερα πριν 105 χρόνια, τορπίλισε το τουρκικό θωρηκτό «Φετίχ Μπουλέντ», σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στον ελληνικό λαό, όντας η πρώτη μεγάλη ναυτική επιτυχία των Βαλκανικών Πολέμων. Οι Ναυτοπρόσκοποι Παύλου Μελά ήταν εκεί, συμμετέχοντας στην εκδήλωση με το σκάφος «Σωτήρ»!
Παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΝ, αλλά και της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του Βότση, δίπλα στο Λευκό Πύργο και ακολούθησε ρίψη στεφάνου εις μνήμη του αφανούς ναύτη. Κατόπιν, όλα οι ναυτοπρόσκοποι επισκεφτήκαμε το θωρηκτό «Αβέρωφ», για μια αναμνηστική φωτογραφία!
Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητές μας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6980696896, αλλά και να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook «3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Παύλου Μελά - Τ.Ε. Λευκού Πύργου» και στο blog μας http://3osnth.blogspot.gr/.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!