Το Χριστουγεννιάτικο χωριό «ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ» άνοιξε τις πύλες του

Από το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό «ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ» που διοργανώνεται από το Δήμο Παύλου Μελά στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και μελλοντικό ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ του Δήμου Παύλου Μελά, μέχρι και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017.
Σας προωθώ ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό και τη δημοσίευση στην επίσημη σελίδα μας και σας παρακαλώ θερμά όπως προβληθούν οι σχετικές εικόνες μέσα από τα αξιόπιστα μέσα σας για καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.
Σας υπενθυμίζω ότι η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Ώρες λειτουργίας
Καθημερινές 17:00-20:00 // Σάββατο – Κυριακή 11:00-20:00
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2310 020-160 | www.pavlosmelas.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Όλων των Υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ»


ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ. ΔΕΜΟΥΡΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Χ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ
΄΄Ένα τοπίο δεν απαρτίζεται μόνο από αυτό που βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας, αλλά και από αυτό που βρίσκεται μέσα στο μυαλό μας΄΄ (Meinig 1979).
Λίγες μόλις ημέρες μετά την 27η Οκτωβρίου 2017 και την υπογραφή της Σύμβασης παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στο Δήμο μας.
Η αστείρευτη παιδική φαντασία, οι δημιουργικές ιδέες που περισσεύουν στην πόλη μας, η βαθύτατη επιθυμία να μοιραστούμε μια ευχάριστη εμπειρία με τους συμπολίτες μας αλλά και με τους επισκέπτες, γέννησε το … Μαγεμένο στρατόπεδο.
Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, δημιούργημα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και του Τμήματος Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών θεμάτων, με την υποστήριξη της ΔΗΚΕ ΙΡΙΣ και όλων των Υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά, σε ένα τμήμα της  έκτασης που προσδοκούμε να εξελιχθεί σε Μητροπολιτικό Πάρκο.
Αγκαλιάζουμε κάθε πρωτοβουλία που τονώνει την εμπιστοσύνη και την αγάπη στον τόπο μας, καλλιεργεί τη συλλογικότητα και ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ των κατοίκων.
Υποστηρίζουμε τις δράσεις που προωθούν την εικόνα του Δήμου Παύλου Μελά, ενισχύουν την εξωστρέφεια και βελτιώνουν τη φήμη μας, συνεργαζόμενοι με τις τοπικές κοινωνικές δυνάμεις, συλλόγους και μεμονωμένους πολίτες.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους επαγγελματίες και τους φορείς, που υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις μας, τους εθελοντές για την αφοσίωσή τους και τους χορηγούς επικοινωνίας που προωθούν με αξιοπιστία τα γεγονότα της πόλης.
Δημήτρης Δεμουρτζίδης
Δήμαρχος Παύλου Μελά


Πόσο απέχει το παραμύθι από την πραγματικότητα, η σκέψη από την πράξη;
Όλα γεφυρώνονται με τη δύναμη της αγάπης, τα φτερά της δημιουργικότητας και με τα παιδιά παντοτινά στην πρώτη θέση της καρδιάς μας. Με όλα αυτά τα πολύτιμα υλικά και δεδομένα, προσκαλέσαμε τον Αη Βασίλη, τα ξωτικά και τις νεράιδες, στο Μαγεμένο στρατόπεδο και με δυναμισμό δώσαμε χρώμα σε χιλιάδες παιδικά όνειρα.
Βιαζόμαστε να ζωντανέψουμε πραγματικά το πρώην στρατόπεδο και να χαρίσουμε στους μικρούς μεγάλους πρωταγωνιστές της ζωής μας, το πολύτιμο μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο του Δήμου Παύλου Μελά.
Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα περιοριστούμε στις ευχές. Πριν καταφθάσουν, θα προσφέρουμε χαμόγελα, εμπειρίες, γνώση, ψυχαγωγία στα παιδιά μας, που δεν παίζουν απλά, αλλά μας παρακινούν να αλλάξουμε τον κόσμο και να τον κάνουμε καλύτερο!
Χαρά Αμανατίδου
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!